Hovedinnhold

Patrick Walker: - En veldig fin skalp

Sandefjord ødela Branns hjemmestatistikk

JUBLER I BERGEN: Sandefjords Ørjan Røyrane scoret kampens eneste mål i Bergen i kveld. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
JUBLER I BERGEN: Sandefjords Ørjan Røyrane scoret kampens eneste mål i Bergen i kveld. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
BERGEN (VG NETT)(Brann-Sandefjord 0-1) Med sin 1-0 seier over Brann stoppet Sandefjord Branns seiersrekke på seks strake seiere på Stadion.

Denne saken handler om:

- Dette var en veldig fin skalp for oss. Guttene skal ha all kredit for dette. Vi kjørte en konsentrert taktisk kamp, fastslår Sandefjord-trener Patrick Walker etter kampen.

VG LIVE:Se alle høydepunktene fra kampen!
VG LIVE:Nilsen: - Er selvfølgelig kjempeskuffet
VG LIVE:Walker: - En fin skalp

Ørjan Røyrane sin 1-0 scoring etter 15 minutter ble eneste i kampen mellom Brann og Sandefjord i kveld. Brann har ikke avgitt poeng hjemme på stadion siden 16. mai-kampen mot Start. Det siste tapte kom mot Tromsø i midten av april.

- Vi er selvfølgelig kjempeskuffet over dette. Det er det ingen tvil om. Vi kjørte kampen i to ganger 45 minutter, men ballen ville ikke inn. Vi hadde nok målsjanser til å avgjøre dette, sier Brann-trener Steinar Nilsen etter kampen.

VG LIVE:
Fyldig referat og høydepunkter

Drømmestart

Sandefjord fikk en drømmestart på kampen, da Ørjan Røyrane headet laget i ledelsen etter 15 minutter. Tidligere Brann-spiller Erik Mjelde fikk ballen på venstrekanten, og fikk lagt ballen inn i feltet. På fremste stolpe kom Røyrane som elegant headet ballen i en fin bue over Brann-keeper Kenneth Udjus. Etter en dårlig start hevet Brann seg, men gjestene gikk til pause i ledelsen.

Saken fortsetter under bildet.

Kristjan Örn Sigurdsson i duell med matchvinner Ørjan Røyrane. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
Kristjan Örn Sigurdsson i duell med matchvinner Ørjan Røyrane. Foto: Marit Hommedal / Scanpix


Etter pause var det Brann som styrte kampen, og skapte sjanse på sjanse. Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen hadde mer enn nok å gjøre etter hvilen, og vartet opp med flere klasseredninger.

- Espen Bugge Pettersen var veldig god, sier Steinar Nilsen.

VG Nett-leser:
- Forsvarsfotball vinner alltid, sånn er det bare
DISKUTÉR!

Bortelaget forsvarte seg med nebb og klør, og satte forsvarslinjen på 20 meter. Ved å nekte Brann bakrom klarte de å holde spissene til Brann i sjakk. Mot slutten av kampen var det spill mot et mål, men Sandefjord forsvarte seg tappert.

Seieren var svært viktig for Sandefjord, og Walker mener kveldens seier var et langt skritt på vei mot ny kontrakt i eliteserien.

- Vi er veldig langt på vei, men får holde oss rolige. Neste helg har vi en ny viktig kamp, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball