Hovedinnhold

- Klubbene enige om Huseklepp

SNART TILBAKE TIL BERGEN: Huseklepp feirer etter å ha scort sitt første mål for Portsmouth. Nå er bergenseren trolig på vei tilbake til gamleklubben Brann. Foto: PA/ Tony Marshall
SNART TILBAKE TIL BERGEN: Huseklepp feirer etter å ha scort sitt første mål for Portsmouth. Nå er bergenseren trolig på vei tilbake til gamleklubben Brann. Foto: PA/ Tony Marshall
(VG Nett) Brann, Bari og Portsmouth skal ha inngått en muntlig avtale som henter Erik Huseklepp hjem igjen til Bergen, men ingenting er underskrevet endå.

Denne saken handler om:

En avtale som formaliserer overgangen kan bli underskrevet allerede i dag, fredag.

Det melder Bergens Tidende.

Erik Huseklepp gikk fra Brann til italienske AS Bari for femten millioner kroner i januar i fjor, før han i fjor sommer ble solgt videre til engelske Portsmouth.

Fremdeles skylder Bari penger for overgangen for et og et halvt år siden, og avtalen som henter Huseklepp tilbake til Brann forutsetter at italienerene overfører 800 000 euro til bergensklubben.

Brann og Erik Huseklepp har blitt enige om en avtale som sikrer spilleren en lønn rett under tre millioner kroner i året i tillegg til bonuser. Avtalen varer i fire og et halvt år, og bilfirmaet Auto 23 har tilbudt seg å subsidiere sign-on-fee for Huseklepp.

Huseklepps engelske klubb, Portsmouth, sliter veldig med økonomien, og har ikke råd til å lønne spilleren. De er derfor villig til å la han gå til Brann gratis bare for å slippe lønnsutgiftene.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball