Hovedinnhold

Huseklepp: - Mitt beste mål

TELENOR ARENA (VG Nett) (Stabæk-Brann 2-1) - Det beste målet jeg har scoret, sier Erik Huseklepp etter å ha chippet ballen over landslagsmålvakt Jon Knudsen.

Denne saken handler om:

VG LIVE:Se høydepunktene fra kampen her!

Etter 23 minutter på Telenor Arena fikk Huseklepp ballen fra Jan Gunnar Solli på 20 meter, vendte bort Jon Inge Høiland og chippet ballen over Jon Knudsen og helt inne ved bakre kryss.

- Mitt beste mål på seniornivå, sier Erik Huseklepp til VG Nett.

- Keeperen står ofte ute i slike situasjoner og jeg følte for å prøve, gliser Brann-spissen.

Spania?

Et gigantisk skår i gleden for Huseklepp og Brann, var at Stabæk scoret to ganger og vant kampen 2-1. Likevel tar ikke det fra driblefanten en god kamp og kanskje et steg nærmere spill i en større liga. Spanske Racing Santander skal være siste lag på banen.

- Jeg har en drøm om å spille i utlandet, men jeg tenker ikke så mye på det alle spekulasjonene. Jeg synes jeg har klart å fokusere på det jeg skal gjøre.

Artikkelen fortsetter under bildet!

LEKEN: Erik Huseklepp var i det lekne hjørnet mot Stabæk og Henning Hauger. Foto: Scanpix
LEKEN: Erik Huseklepp var i det lekne hjørnet mot Stabæk og Henning Hauger. Foto: Scanpix

Brann-yndlingen kunne blitt tomålsscorer etter en kjempesjanse rett før pause. Han driblet bort Inge André Olsen og Henning Hauger før han fikk avsluttet, denne gangen gikk Jon Knudsen seirende ut av duellen.

- Jeg burde scoret der, mener Huseklepp.

VG LIVE:Se sjansen til Huseklepp her!

Farnerud i form

I FORM: Pontus Farnerud storspilte på Telenor Arena, og ble matchvinner. Foto: Scanpix
I FORM: Pontus Farnerud storspilte på Telenor Arena, og ble matchvinner. Foto: Scanpix

Til tross for at han viste tidvis storhet mot Stabæk, var det en annen som var enda bedre. Pontus Farnerud var delaktig i alt Stabæk foretok seg i hjemmearenaen og fremstår akkurat nå som en av seriens absolutt beste spillere.

- Jeg kjenner meg i god form for tiden, sier Farnerud.

Med en fortid i Monaco, Strasbourg og Sporting Lisboa, vet han en del om hva som kreves i utlandet. Han mener Huseklepp har det som skal til for å lykkes.

- Overgangen til en av de absolutt største ligaene, som England og Spania, kan bli vel stor, men jeg tror han vil passe bra i ligaer som den tyske, franske eller nederlandske. Hvis han drar dit, og fortsetter å spille som han gjør her, kan det bli bra, sier Farnerud til VG Nett.

Svensken skulle bli matchvinner for Stabæk mot Brann, etter en kontroversiell situasjon. Hjemmelaget utlignet til 1-1 bare minutter etter Huseklepp-scoringen og 2-1 kom i det 80. minutt.

VG LIVE:Se matchvinnermålet her!

Lå nede

Brann-stopper Olafur Bjarnason lå nede etter å ha fått knottene til Mikkel Diskerud i ansiktet, men Stabæk fikk spille videre og det endte med at Farnerud fikk skyte to ganger og ble matchvinner på det siste forsøket.

- Jeg var i scoringsposisjon, hva skulle jeg gjort? Jeg tror heller ikke Brann hadde spilt ut ballen om de hadde vært i samme situasjon, sier Farnerud.

VG LIVE:Se den kontroversielle situasjonen her!

Brann-trener Steinar Nilsen mener dommer Espen Berntsen burde ha blåst.

- Stabæk gjør rett, de spiller så lenge det ikke er blåst. Dommeren burde ha blåst, jeg synes det er merkelig, sier
Nilsen.

VG LIVE:Se intervju med Steinar Nilsen her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball