Hovedinnhold

Her brenner han alle sjansers mor

Jaiteh: - Jeg følte jeg scorte

BERGEN (VG NETT) (Brann-Fredrikstad 2-1) Branns Tijan Jaiteh fikk en gigantsjanse på overtid, og kunne scoret 3-1 til Brann, men unggutten misset utrolig nok på åpent mål.

Denne saken handler om:

- Jeg fikk ballen fra Erik (Huseklepp) og jeg var sikker på at jeg skulle score, jeg fatter ikke hvordan den gikk utenfor, sier Jaiteh til VG nett.

VGTV:Se den enorme sjansen her!

VG Nett-leser:
- ER DET MULIG JAITEH??
Diskutér!

Sjansen det er snakk om skjedde tre minutter på overtid. FFK sendte hele laget opp på en corner, og Brann kontret. Huseklepp førte ballen over hele banen, og passet til Jaiteh som presterte å skyte utenfor på åpent mål. Heldigvis for Jaiteh fikk det ingen betydning, all den tid innbytterhelten Armann Björnsson reddet rødtrøyene med sin overtidsscoring like før.

- Jeg skulle kanskje brukt en berøring til for å få kontroll på den, men jeg er fornøyd med at vi tok tre poeng, sier Jaiteh.

Les også:Innbytternes aften i Bergen

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball