Hovedinnhold

Selges etter midtsirkel-sex

AVSLØRT I BOK: Kona Nives Celzijus avslørte eskapadene med ektemannen Dino Drpic i en bok. Foto: EPA
AVSLØRT I BOK: Kona Nives Celzijus avslørte eskapadene med ektemannen Dino Drpic i en bok. Foto: EPA
Den kroatiske fotballspilleren Dino Drpic (27) hadde sex med sin Playboy-kone i midtsirkelen av nasjonalarenaen. Nå skal han selges.

Drpic har spilt på storlaget Dinamo Zagreb hele karrieren og skal ifølge kona Nives Celzijus lenge drømt om å ha sex ute på banen.

Det er uklart når hendelsen skjedde, men akten, på hjemmebanen Maksimir Stadium, var derfor nøye planlagt.

En drøm

- Dino hadde ordnet det slik at noen folk skulle slå på stadionlyset for oss, og han fikk endelig gjennomført sin drøm om å ha sex i midten av en fotballbane. Det var veldig frekt, fortalte Celzijus i et intervju på serbisk TV, der den velkjente kroatiske Playboy-modellen promoterte sin nye bok «The Naked Truth» - Den nakne sannhet.

Transfer

At dette kom frem nå, var nok ikke det Drpic trengte. Spilleren, med én landskamp for Kroatia har store problemer med gambling og klubben skal ha gitt ham et lån for å betale spillegjeld. 19. januar terminerte klubben kontrakten hans og etter denne siste historien har de satt ham på transferlisten.

Dinamo Zagreb nekter å kommentere saken.

PS! Det er ikke første gang paret har nådd overskriftene utenfor Kroatia. Sist sommer prøvde et britisk par å snappe deres langhårede, blonde sønn fra dem på den kroatiske øya Krk - britene trodde sønnen var Madeleine McCann, som forsvant sporløst i Portugal i mai 2007

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball