Hovedinnhold

Walker:- Dette var bedrøvelig

Overtidsdrama i Sandefjord

(VG Nett) (Sandefjord-Odd Grenland 1-2) Sandefjord-trener Patrick Walker var forbannet på dommertrioen etter at Sandefjord ga fra seg tre poeng på hjemmebane.

Denne saken handler om:

Sandefjord ledet oppgjøret 1-0 etter en lekker nettkjenning av Ørjan Røyrane etter 28 minutter. Gjestene fra Skien snudde imidlertid kampen til sin fordel og vant 2-1 - til Sandefjord-trener Patrick Walker sin store irritasjon.

VGLive:Sandefjord-Odd Grenland

- Dette var bedrøvelig. Vi har tapt kamper på denne måten tidligere, sa Walker etter kampen.

- Jeg er skuffet

Treneren hadde lite til overs for dommer Tom Henning Øvrebø og ahns hjelperes innsats i Sandefjord. Walker ga klart uttrykk for at de favoriserte gjestene gjennom oppgjøret.

- Vi fikk ingenting av dommerne. De ga Odd mange frispark mot slutten av kampen. Det er klart jeg er skuffet.

VGTV:Intervju med Fagermo

VGTV:Intervju med Walker

Walker mente Odd fikk godt betalt ved begge scoringene. Utligningsmålet til Kovacs burde ha vært annulert, hevder treneren.

- Kovacs er smart når han går opp. Han går inn feil, men dommerne dømmer ikke mot han i den situasjonen. De lot han holde i trøyene gjennom hele kampen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SKUFFET: Sandefjord-trener Patrick Walker. Foto: Scanpix
SKUFFET: Sandefjord-trener Patrick Walker. Foto: Scanpix

SF-treneren sier at han ikke hadde god oversikt over situasjonen som førte til at dommer Øvrebø pekte på krittmerket på overtid. Men Walker utelukker ikke at avgjørelsen kan ha vært feil.

- Det føles som om dommerne dømte mange frispark og cornere til Odd mot slutten av kampen. De kom inn i kampen på grunn av dette.

VGTV:Se den dramatiske straffesituasjonen her

Sandefjord, som startet sesongen på forbilledlig vis, har nå kontakt med lagene i nedrykksstriden. Foreløpig frykter ikke treneren nedrykksspøkelset.

- Vi tenker ikke på det. Men vi kan kun skylde på oss selv, sier Walker.

VG Nett-leser:
«Kovacs burde ikke fått lov til å spille på toppnivå! Maken til lat skuespiller skal man lete lenge etter.»
Diskutèr kampen her!

- Vi vinner fortjent

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var i langt lystigere humør enn trenerkollega Walker.

Samleside:Alt om eliteserien her

- Vi var det beste laget, og vi vinner fortjent, sier Fagermo, som er glad for at Odd endelig tok sin første bortseier for sesongen.

- Ja, for nå slipper jeg å få spørsmål om det, spøkte han.

VG Nett kommer tilbake med mer.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball