Hovedinnhold

Kan reddes av Tegström

VG-sporten gir all honnør til Sandefjord for 2006-sesongen da laget, som debutant, reddet plassen i Eliteserien og nådde cupfinale.

Denne saken handler om:

VGS FØRSTE-11'ER:

12 Espen Bugge Pettersen
22 Sampo Koskinen
5 Birger Madsen
24 Fredrik Kjølner
3 Martin Jensen
16 Samuel Isaksen
6 Mikael Andersson
7 Tommy Knarvik
19 Kari Arkivuo
10 Adriano Munoz
11 Andreas Tegström
Se hele stallen her
Foto:
Foto:

VG TV:
Derfor overlever Sandefjord

Tabellkonkurransen:
Meld deg på GRATIS

I år blir det nye tøffe tak. Men vi tror Sandefjord har sterkt nok lag til å unngå nedrykk i den vanskelige andresesongen.

VG-sporten føler at trener Tor Thodesen evner å få det beste ut av et mannskap som er nesten kjemisk fritt for stjerner. Utfordringen er at ingen lenger tar lett på oppgaven når de møter vestfoldingene.

VG-sporten er i tvil om laget har en stabilt god nok keeper. Uansett må kapteinen Knarvik på sentral midtbane spille opp mot sitt aller beste, som han ofte gjorde i 2006.

Nøkkelspilleren fremfor noen i fjor var spissen Tegström. Han dukket nærmest opp fra ingensteds og viste intelligent angrepsspill. Svensken scoret ti seriemål og hadde i tillegg fem målgivende.

VG-sporten mener at Tegström må få omtrent samme uttelling i år om Sandefjord skal beholde plassen.

VG lupen 2007:
Les flere vurderinger her

FAKTA OM SANDEFJORD:
Trener: Tor Thodesen.
Budsjett: Ca. 35 mill.
Hjemmebane: Storstadion.
Publikumskapasitet: Ca. 6500 (flytter fra høstsesongen til nytt stadionanlegg på Pindsle).
Meritter: NM-finalist 2006. Nr. 9 i Eliteserien 2006. (Opprinnelsesklubben Sandefjord Ballklubb spilte NM-finale i 1957 og -59, ble nr. 2 i serien i 1956 og nr. 3 i 1951 og -55).
Offisiell hjemmeside:http://www.sandefjordfotball.no/
Supporterside:Blåhvalene

VG I DAG: Les analyse av Sandefjord, Truls Dæhlis kommentar og intervju med trener Tor Thodesen i dagens papirutgave av VG. Foto:
VG I DAG: Les analyse av Sandefjord, Truls Dæhlis kommentar og intervju med trener Tor Thodesen i dagens papirutgave av VG. Foto:

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball