Hovedinnhold

Arason: - Soleklar offside

(VG Nett) (Sandefjord-Odd 1-2) Odd-keeper Arni Gautur Arason mener Sandefjords ledermål aldri skulle ha vært godkjent. Er du enig?

Denne saken handler om:

Les også:Walker:- Dette var bedrøvelig

Dommertrioen med Tom Henning Øvrebø i spissen kom med andre ord i fokus i Sandefjord i kveld. Hjemmelagets trener Patrick Walker ga nemlig uttrykk for at han var skuffet over dømmingen, men også Odd - som vant kampen - var misfornøyde med de sortkledte. I hvert fall keeper Arason.

- Helt håpløst av linjedommeren. Det er ikke til å tro, sier han ifølge lokalavisen Varden.

VG Nett-leser:
- Det er assistentdommerens hele og fulle ansvar å holde kontroll på offsidelinja og at det ikke kom opp et flagg i den situasjonen er helt utrolig.
Diskutér!

TAR SELVKRITIKK: TOm Henning Øvrebø. Foto: Scanpix
TAR SELVKRITIKK: TOm Henning Øvrebø. Foto: Scanpix


Fagermo skryter av dommer Øvrebø

Situasjonen han sikter til er da Sandefjords Ørjan Røyrane etter 28 minutter skrudde et skudd i mål. Malick Mane var i soleklar offside, men var ikke borti ballen før den lå i nettet. Likevel gikk han mot ballen, noe som kan ha forstyrret Odd-keeperen.

Enig med Arason?Se situasjonen her og bedøm selv!

Odd-sjef Dag Eilev Fagermo er enig med sin keeper, som for øvrig fikk rødt kort senere i kampen, i at det burde ha vært dømt offside i den nevnte situasjonen. Likevel passer han på å skryte av dommer Øvrebø.

- Alle så jo at det var offside da reprisen kom på på storskjermen. Tom Henning Øvrebø er en av de beste dommerne i Tippeligaen, men vi var forbanna over det målet. Det var en soleklar offside, sa han etter kampen.

VG LIVE:Se hele intervjuet med Fagermo her!

Øvrebø: - Skulle vært annulert

Tom Henning Øvrebø selv er klar på at han tar selvkritikk for sin avgjørelse da hjemmelaget gikk opp til 1-0.

- Målet skulle nok vært annullert, sa han ifølge NTB etter kampslutt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball