Hovedinnhold

Rekdal krever skjerping

RBK og VIF på desperat poengjakt i kveld

KREVER SKJERPING: Kjetil Rekdal. Foto: rolf jarle ødegaard
KREVER SKJERPING: Kjetil Rekdal. Foto: rolf jarle ødegaard
Kjetil Rekdal avviser at presset på poengtørste Vålerenga eller Rosenborg er ekstra stort foran kveldens storkamp på Lerkendal.

Denne saken handler om:VG Nett LIVE:
Følg RBK-VIF og Viking-TIL kl. 19

Hverken i Oslo eller Trondheim har ting gått på skinner de siste ukene:

Fjorårets sølvvinner Vålerenga har kapret tre poeng på de siste fem kampene. Gullvinner Rosenborg står bokført med sju poeng på seks kamper.

VIF-trener Kjetil Rekdal avviser likevel bestemt at presset er større enn vanlig foran kveldens oppgjør på Lerkendal.

- Det er alltid et press i disse klubbene. Det er ikke noe spesielt i så måte. Men selvfølgelig, vi har fått med oss altfor få poeng i det siste, og trenger en seier i kveld, sier han til VG Nett bare timer før kampstart.

Krever et løft

Rekdal var rasende etter tapet for Viking sist. I kveld krever Vålerenga-sjefen langt mer vinnervilje hos spillerne som får sjansen til å sende osloklubben opp på andreplassen på tabellen.

Med tap i kveld er det fortsatt ni poeng opp til serieleder Start. Det kan bli i overkant mye idet årets sesong nærmer seg halvspilt.

- Jeg forventer at vi gjør en god fotballkamp, og jeg krever at vi løfter oss fra det nivået vi holdt mot Viking. Vi har jobba med absolutt alt siden sist. Da var vi fryktelig daffe, sier Rekdal.

- I kveld trenger begge lagene poeng, og det kan fort bli en sjanserik kamp.

Taus om Steffen

Steffen Iversen er med i troppen som satte kursen mot Trondheim i formiddag. Den tidligere Rosenborg-spissen har blitt koblet til Panathinaikos de siste dagene.

Kjetil Rekdal var lite snakkesalig om Iversen i formiddag.

- Jeg bruker ikke krefter på å snakke om Rosenborg. Og jeg bruker ikke krefter på Steffen Iversens fremtid i dag. Hva han har gjort eller ikke gjort, vet jeg ikke, sier VIF-sjefen til VG Nett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball