Hovedinnhold

Moe Dyrhaug blir daglig leder i Rosenborg

FIKK JOBBEN: Tove Moe Dyrhaug blir Rosenborgs daglige leder på permanent basis. Her utenfor Brakka i Trondheim i vinter. Foto: Øyvind Nordahl Næss, VG
FIKK JOBBEN: Tove Moe Dyrhaug blir Rosenborgs daglige leder på permanent basis. Her utenfor Brakka i Trondheim i vinter. Foto: Øyvind Nordahl Næss, VG
Tove Moe Dyrhaug (47) ble mandag ansatt som daglig leder i Rosenborg. Hun har vært konstituert i stillingen siden Hroar Stjernen måtte fratre stillingen i sommer.

Denne saken handler om:

- Det er en spennende og utfordrende jobb. Jeg har hjerte for klubben og supporterne, og i tillegg er Rosenborg Nordens største fotballklubb, sier Dyrhaug til RBKs nettsted.

Moe Dyrhaug er mor til langrennslandslagets Niklas Dyrhaug og har vært arrangementsansvarlig i Rosenborg siden 2005. Hun har hatt stillingen i klubben siden Hroar Stjernen fikk sparken i sommer.

- Vi skal bygge videre på det som er her i dag. Vi har en solid sportslig staus, gode profiler, flott spillergruppe, et trenerteam som fungerer godt. Så skal vi fortsette å få enda flere folk til Lerkendal og utvikle publikumskonspetet "Trøndelag på kamp" videre. By på oss selv og bli enda mer synlig i Trøndelag, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball