Hovedinnhold

Henriksen kan forlenge med Rosenborg

LABER INTERESSE: Rosenborg kan komme til å forlenge med Markus Henriksen om trønderne ikke brått får inn noe høyere bud. Foto: MARIUS KNUTSEN / VG
LABER INTERESSE: Rosenborg kan komme til å forlenge med Markus Henriksen om trønderne ikke brått får inn noe høyere bud. Foto: MARIUS KNUTSEN / VG
Markus Henriksen har lenge vært et av Rosenborgs heteste salgsobjekter, men trønderne vil ikke selge for enhver pris. Nå kan det gå mot kontraktsforlengelse for midtbanetalentet.

Denne saken handler om:

To uker før overgangsvinduet stenger er det stille rundt Henriksen. Rosenborg takket i forrige uke nei til et bud på åtte millioner kroner. Kommer det ikke høyere bud innen 1. september, vil sportslig leder Erik Hofton snakke med landslagsspilleren om ny kontrakt, skriver Adresseavisen.

- Det beste scenarioet er at Markus er i RBK i flere år framover. Men det siste halvåret har vi åpnet for salg, og det gjelder fortsatt. Samtidig har det vært stille de siste dagene. Fortsetter det slik, vil jeg prate med Markus på nytt, sier Hoftun til Adresseavisen.

Henriksen var nær en overgang verdt i overkant av 20 millioner kroner til Brugge i vinter. Lagkameraten Mushaga Bakenga valgte belgierne, mens førstnevnte følte det var rett å bli i Rosenborg.

20-åringen har kontrakt ut 2013. Sist partene prøvde å forhandle om kontraktsforlengelse, like før jul i fjor, ble de ikke enige. Hoftun er ikke bekymret, men det er liten tvil om at Henriksens verdi vil synke desto kortere tid han har igjen av kontrakten.

- Verdien vil gå noe ned allerede i januar. Men den vil gå enda mer ned fra januar til neste sommer.

- Det har ikke skjedd noe nytt, men man vet aldri. RBK har solgt i løpet av overgangsvinduets siste dager før, og det kan skje igjen. Om det ikke skjer, er det veldig bra sportslig for oss å ha Markus i stallen. Vi må på ingen måte selge bare for å selge, sier Hoftun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball