Hovedinnhold

Gamst om RBK-exiten: - Åpen for nye tilbud

Men vil først bruke tid på å fordøye Rosenborg-avskjeden

<p>MANGLET TILLIT: Kåre Ingebrigtsen (t.h) ønsket ikke å satse på Morten Gamst Pedersen i 2016-sesongen. Nå er han venstrekanten kjøpt ut av kontrakten med Rosenborg.</p>

MANGLET TILLIT: Kåre Ingebrigtsen (t.h) ønsket ikke å satse på Morten Gamst Pedersen i 2016-sesongen. Nå er han venstrekanten kjøpt ut av kontrakten med Rosenborg.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB scanpix
Morten Gamst Pedersen (34) vil bruke tid på å tenke over neste karrieresteg etter at han ble enig med Rosenborg om å avslutte kontrakten.

Denne saken handler om:

Opprinnelig hadde den tidligere landslagsspilleren kontrakt med RBK ut 2016-sesongen, men på grunn av manglende tillit fra trener Kåre Ingebrigtsen valgte man å gå hver til sitt før trønderne starter sesongoppkjøringen.

Under Per Joar Hansens ledelse startet han 2014-sesongen bra og fikk mye spilletid. Da Ingebrigtsen overtok havnet finnmarkingen imidlertid i kulden. Sesongen 2015 var i tillegg preget av et lengre skadeopphold.

Les også: Gamst Pedersen ferdig i Rosenborg

<p>SLUTTER I RBK: Morten Gamst Pedersen utelukker ikke at han fortsetter fotballkarrieren i en annen klubb.<br/></p>

SLUTTER I RBK: Morten Gamst Pedersen utelukker ikke at han fortsetter fotballkarrieren i en annen klubb.

Foto: Bjørn S. Delebekk, VG

Etter det VG erfarer får Gamsten utbetalt en kompensasjon for at kontrakten avsluttes nå.

Han utelukker ikke at han fortsetter karrieren i en annen klubb.

– Jeg kommer til å bruke litt tid på å tenke på hva jeg vil gjøre fremover. Jeg trener på egenhånd og kjører på for å holde meg i best mulig form. Hvis det dukker opp et interessant tilbud, så vil jeg vurdere det, sier Morten Gamst Pedersen til VG.

– Er det aktuelt å gå løs på et nytt utenlandseventyr?

– Det får jeg vurdere hvis det kommer en henvendelse. Jeg må først la Rosenborg-avgangen synke litt inn. Få det litt på avstand. Jeg hadde sett for meg å fullføre kontrakten. Målet var å vinne serien og cupen, i tillegg til å spille Champions League da jeg kom til Trondheim. Jeg oppnådde de to første tingene, men får ikke oppleve Champions League.

– Men ønsker du fortsatt å spille fotball?

– Jeg trener hardt for å holde meg i best mulig form. Så får vi se hva som dukker opp. Jeg er åpen for nye tilbud, svarer 34-åringen.

Husker du denne? «Super-Nils» fikset RBK-avtale for Gamst Pedersen

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball