Hovedinnhold

Disse 20 skal hylle Roar Strand på Lerkendal

TØFF NØTT: Roar Strand har utkjempet mange dueller med Frode Kippe, men LSK-kjempen er en Strand setter pris på og Kippe ble derfor invitert til testimonial-kampen. Foto: Bjørn S. Delebekk
TØFF NØTT: Roar Strand har utkjempet mange dueller med Frode Kippe, men LSK-kjempen er en Strand setter pris på og Kippe ble derfor invitert til testimonial-kampen. Foto: Bjørn S. Delebekk
(VG Nett) Roar Strand får sin testimonial-kamp etter 21 Rosenborg-sesonger i eliteserien. Alle motstanderne som er spurt har takket ja til å hylle veteranen.

Denne saken handler om:

Det betyr at følgende 20 eliteserietravere møter opp på Lerkendal den 11. november - for å møte dagens Rosenborg:

Keepere: Arni G. Arason (Odd) og Jon Knudsen (Stabæk).

Backer: Andreas Nordvik (Vålerenga), Tom Høgli (Tromsø) og Freddy dos Santos (Vålerenga).

Midtstoppere: Frode Kippe (LSK), Mika Koppinen (Tromsø) og Morten Fevang (Odd).

Midtbanespillere: Kristofer Hæstad (Vålerenga), Magne Hoseth (Molde), Daniel Berg Hestad (Molde), Jan Gunnar Solli (Brann)
Espen Søgård (LSK), Fredrik Strømstad (Start) og Veigar Pall Gunnarson (Stabæk).

Spisser: Erik Nevland (Viking), Ole Martin Årst (Start), Tor Hogne Aarøy (AaFK) og Erik Huseklepp (Brann).

- Det kan bli en sentimental kveld. Jeg er nok av dem som lett blir rørt, innrømmer Strand overfor adressa.no.

- Det er stort for meg at alle har sagt ja. Og det var ingen enkel avgjørelse å ta ut 20 mann, med tanke på alle jeg har spilt med og mot opp gjennom årene. Men de som er tatt ut er med fordi jeg har et veldig godt forhold til dem, sier han.

Strand får med seg lagkameratene i årets RBK-stall til kampen, og det er han selv som har tatt ut bruttotroppen som skal stå på motsatt banehalvdel.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball