Hovedinnhold

Bakenga klar for Club Brugge

KLAR FOR BELGISK FOTBALL: Mushaga Bakenga er klar for Club Brugge. Foto: Ned Alley, Scanpix
KLAR FOR BELGISK FOTBALL: Mushaga Bakenga er klar for Club Brugge. Foto: Ned Alley, Scanpix
(VG Nett) Mushaga Bakenga (19) signerte sent lørdag kveld en kontrakt som gjør ham til Club Brugge-spiller i fem og et halvt år.

Denne saken handler om:

Som VG skrev lørdag var Rosenborg og Club Brugge enige om overganger for både Bakenga og Markus Henriksen (19). Mens Henriksen valgte å takke nei, skrev Bakenga følgende på Twitter lørdag kveld:

- «Da er det klart! Fantastiske år med RBK og Trondheim, men nå blitt enige og er herved en spiller for Club Brugge».

- «For øvrig en veldig fin by og føler det er det riktige steget for meg nå», skrev han videre.

Nå blir han lagkamerat med landslagsback Tom Høgli, for klubben som ligger på tredjeplass i Jupiler League.

Bakenga slutter seg til sin nye klubb umiddelbart, og har skrevet under på en fem og et halvt år lang kontrakt, melder RBK på sin hjemmeside.

- Nå er jeg veldig glad og spent. Det har gått fort, men det er en del av dette gamet her. Hadde jeg ikke trodd at dette var det riktige skrittet i karrieren min nå så hadde jeg ikke gjort det, sier han til Rosenborgs hjemmeside.

- Salg av spillere handler ofte om timing. Nå har vi fått er godt tilbud på Mush, og vi har alt for ofte sett at spillere har forlatt oss som Bosman-spillere, eller med en veldig lav overgangssum. Derfor valgte vi denne gangen å takke ja til tilbudet som dukket opp fra Brügge. På den måten får vi inn nye penger som vi kan reinvestere i troppen, sier sportslig leder i RBK, Erik Hoftun, til klubbens hjemmeside.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball