Hovedinnhold

Sjokktap for Real Madrid – ny «verdensrekord» glapp

(Real Madrid – Real Betis 0-1) Da alle ventet på Real Madrids seiersmål, var det isteden Real Betis som stjal alle poengene – tre og et halvt minutt på overtid.

Denne saken handler om:

Antonio Sanabria stupnikket inn kampens eneste mål for gjestene fra Sevilla, mot et Real Madrid som hadde scoret i ufattelige 73 kamper på rad, men som ikke greide å sette en egen «verdensrekord». 

73 strake kamper med mål er nemlig det samme som brasilianske Santos, med Pelé, klarte mellom 1961 og 1963. 

Cristiano Ronaldo spilte sin første seriekamp etter utvisningskarantenen, og han misbrukte et par kjempesjanser. Dermed er Ronaldo allerede ni mål bak Lionel Messi . . . Argentineren har åpnet sesongen vanvittig sterkt, og scoret fire da Eibar ble slått 6-1 tirsdag kveld.

Men mye verre er det selvsagt at Real Madrid er hele syv poeng bak Barcelona etter fem kamper. Det var Barcelona som var i krise, mens Real Madrid så ustoppelige ut da sesongen startet. Men mens Barcelona har feid alle av banen, har Real Madrid blitt holdt til uavgjort av Levante og Valencia, før det altså ble tap for Real Betis – og på toppen av elendigheten er alle syv poengene rotet bort hjemme på Santiago Bernabéu.

Real Madrid satte inn et voldsomt press i 2. omgang, og hadde noen enorme sjanser. Blant annet traff både Dani Carvajal og Gareth Bale stolpen, sistnevnte med et herlig hælspark, med høyrebeinet! Eller; det var den tidligere Real Madrid-reserven Antonio Adán som slo ballen i stolpen med en herlig parade. Adán, han som fikk en hovedrolle da José Mourinho satte ut legenden Iker Casillas i Real Madrid, leverte en fantastisk kamp i Betis-målet. 

Det skal også sies at bortelaget hadde hatt sine muligheter til å gå i ledelsen, så helt vilt var det ikke at Betis til slutt fikk et mål. Likevel er det jo Real Madrid som pleier å avgjøre kamper på overtid. 

Men akkurat nå er ikke alt som det pleier å være hos den dobbelte Champions League-mesteren.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball