Hovedinnhold

Villas-Boas kunne endelig juble: - Veldig godt

Foto: Andrew Cowie, Afp
Foto: Andrew Cowie, Afp
(VG Nett) (Reading - Tottenham 1-3) To kliniske avslutninger fra Jermain Defoe og en etterlengtet scoring av Gareth Bale var nok til å fjerne en drøss av kilo fra pressede André Villas-Boas' skuldrer.

Denne saken handler om:

- Det føles veldig godt. Forhåpentlig kan vi fortsette slik og jeg håper dette er noe vi kan bygge på i fremtiden, sier Villas-Boas i et intervju vist på TV 2.

Tottenham og deres portugisiske manager har fått en tung start på sesongen, og sto uten seier på de tre første kampene.

Men allerede etter 18 minutter vartet laget opp med et kjempeangrep. Stikkeren fra Gylfi Sigurdsson til Aaron Lennon var nydelig, og pasningen hans ut til Defoe var det samme.

Spissen sendte ballen kontant i nettet og Villas-Boas ut på dagens første jubelrunde.

- Det var en fin pasning fra Aaron, og alt jeg trengte å gjøre var å treffe mål, sier Defoe, og innrømmer at laget var under press.

- Ja, det var vi. Men det er man alltid i starten av en sesong, vi er en stor klubb, har ny manager og flere nye spillere. Men alle er positive, og det var viktig å få tre poeng i dag.

SPURS-HELT: Jermain Defoe klappes av Madjeski stadium. Foto: Andrew Matthews, PA Photos
SPURS-HELT: Jermain Defoe klappes av Madjeski stadium. Foto: Andrew Matthews, PA Photos

VG LIVE:  Les fyldig referat!

Etter pause løsnet det også for Gareth Bale. Waliserens sesonginnledning har vært grå, men søndag satt ballen endelig i garnet. Kyle Walker kom seg til dødlinja og la tilbake.

Bale var heldig da han sleivet til ballen, men scoret sitt første siden januar og kunne endelig vise sin signaturfeiring med hjertet til fansen.

- Det var viktig for selvtilliten, og vil gjøre ham lettere. Jeg er glad for ham. I tillegg er det fint å se at Jermain viser hvilken målscorer han er, sier Spurs-sjefen.

Etterpå scoret Defoe igjen, og sikret årets første trepoenger. Innbytter Hal Robson-Kanus scoring på overtid ble bare en liten trøst for hjemmelaget, som fortsatt står uten seier etter opprykket.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball