Hovedinnhold

Vieira på vei til Birmingham

VIEIRA: Midtbanespilleren kan være på vei tilbake til engelsk fotball. Foto: AFP
VIEIRA: Midtbanespilleren kan være på vei tilbake til engelsk fotball. Foto: AFP
(VG Nett) Den aldrende midtbanekrigeren kan gjøre et sensasjonelt comeback i den engelske serien. Følg de siste ryktene og nyhetene fra Premier League her!

Denne saken handler om:

Den nyopprykkede klubben har vist interesse for Inter-spilleren over tid, og skal nå være klare for å friste ham med et tilbud om å gjøre comeback i Premier League, skriver Sky Sports.

Vieira var i Arsenal fra 1996 til 2005. Han vant serien fire ganger og FA Cupen ved fire anledninger. Midtbanespilleren vant også VM med Frankrike i 1998.

Årsaken til at Vieira skal være villig til å forlate mesteren i Serie-A til fordel for lille Birmingham, er at han ikke nyter full tillit hos trener Jose Mourinho.

- Jeg har et år igjen av kontrakten med Inter. Men jeg vil spille hver uke for å være forberedt til VM. Snart vet jeg mer om hva fremtiden bringer, sier Vieira, ifølge Sky Sports.

Den franske klubben Paris St. germain skal også være ivrige etter å hente den tidligere storspilleren.

Ferguson jakter Zlatan

Alex Ferguson har gått glipp av flere av sine ønskekandidater til å ta over Ronaldos rolle på Trafford. Både Karim Benzema og Frank Ribery har forsvunnet mellom fingrene på United-sjefen.
og Daily Mail melder i dag at den svenske stjernespissen Zlatan Ibrahimovic skal være neste kjøpsobjekt i Manchester.

Les også:Se alle overgangene i Premier League her!

Fergies europeiske speidere har fulgt Zlatan ved flere anledninger i det siste.

Inter skal ikke være videre villige til å selge sin store stjerne, men kilder i klubben sier det motsatte. Zlatan skal absolutt være til salgs - men det til en svært høy pris.

Alex Ferguson liste over kandidater til å erstatte Ronaldo har begynt å tømmes. Klubben hentet denne uka den tidligere Liverpool-stjernen Michael Owen til Trafford, og i går signerte den franske midtbanespilleren Gabriel Obertan for klubben.

De to forsterkningene holder nok ikke for sir Alex, som trenger en ny målkonge etter at Ronaldo forsvant til Real Madrid.

Spurs-tilbud på Carew avslått

AVSLAG: Aston Villa skal ha avslått et tilbud fra Tottenham på John Carew. Foto: Fredrik Solstad, VG
AVSLAG: Aston Villa skal ha avslått et tilbud fra Tottenham på John Carew. Foto: Fredrik Solstad, VG

Vitalfootball hevder Tottenham skal ha lagt inn bud på John Carew, men at Aston Villa skal ha avslått å selge nordmannen. Tottenhams midtbanespiller Jermaine Jenas og ving David Bentley skal ha vært mulige bytter mot nordmannen.

Berg i drakamp

Fulham har blitt med i kampen om den svenske målmaskinen Marcus Berg. Groningen-spilleren har lenge vært ønsket av Hamburg, men nå har også Premier League-klubber meldt sin interesse for 22-åringen. Groningen-manager Henk Veldmate har hevdet at de to eneste aktuelle klubbene for Berg er Fulham og Hamburg.

Messi vil ha Fabregas og Mascherano

Lionel Messi har også engasjert seg i den europeiske spillerjakten - Barcelonastjernen har bedt klubben om å melde sin interesse for Liverpools Javier Mascherano og Arsenal-spiller Cesc Fabregas.

Messi sier til Sky Sports at han håper de to spillerne blir å se på Camp Nou.

- Jeg og Mascherano kan bli gode partnere. Jeg setter stor pris på hans kvaliteter som spiller. Det samme gjelder Fabregas. En så god spiller som ham kan tilføre oss mye, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball