Hovedinnhold

United-spiller arrestert for vulgær oppførsel

ARRESTERT: Luke McCullough, som her er i duell med Chelseas Islam Feruz i FA Youth Cup i mars i år, ble arrestert natt til mandag. Foto: Neal Simpson, PA Photos
ARRESTERT: Luke McCullough, som her er i duell med Chelseas Islam Feruz i FA Youth Cup i mars i år, ble arrestert natt til mandag. Foto: Neal Simpson, PA Photos
(VG NETT) Manchester United-talentet Luke McCullough (18) ble nylig arrestert etter at han skal ha blitt altfor intim i en døråpning etter en fuktig natt på byen.

Denne saken handler om:

Det melder Daily Mail.

Den nordirske forsvarsspilleren, som var kaptein på Uniteds ungdomslag forrige sesong og blir sammenlignet med Jonny Evans, ble natt til mandag arrestert for «uanstendig oppførsel» i Concert Square, et populært bar- og restaurantområde i Liverpool.

18-åringen ble ifølge Daily Mail altfor amorøs med en 19 år gammel blondine.

Paret skal angivelig ha begynt å kle av hverandre i en døråpning. Da politiet kom til stedet skal de ha kledd på seg og gått videre, men bare noen meter. For like etterpå fant de en ny døråpning og fortsatte akten.

McCullough ble holdt i arrest i flere timer. Han fikk en advarsel før han ble sendt hjem. En kilde i Merseyside-politiet bekrefter hendelsen overfor Daily Mail.

- De var overalt på hverandre og klarte ikke å stoppe. Politibetjentene ba dem gå videre, noe de gikk med på, men de gikk ikke langt før de var i gang igjen. Vi hadde ikke noe annet valg enn å arrestere dem, sier politikilden.

Nå kan McCullough trolig vente seg et oppgjør med Sir Alex Ferguson, som er kjent for å kreve mye av Uniteds unggutter.

Det ikke lenge siden Ferguson ga klubbens unge spillere sportsbil-nekt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball