Hovedinnhold

United-fan Bolt krever kjøp etter tap for Liverpool

** - Vi trenger en kreativ midtbanespiller, Moyes!

- VI MÅ EN MIDTBANESPILLER! Usain Bolt er ikke komfortabel med laget Manchester United har for tiden. Foto: NTB scanpix
- VI MÅ EN MIDTBANESPILLER! Usain Bolt er ikke komfortabel med laget Manchester United har for tiden. Foto: NTB scanpix
Stjernesprinteren Usain Bolt publiserte søndag en video hvor han deler sin frustrasjon over Manchester Uniteds mangel på en kreativ midtbanespiller.

Denne saken handler om:

Jamaicaneren er lidenskapelig opptatt av det engelske fotballaget. Etter tapet for Liverpool tok han Instagram i bruk for å dele sine tanker med United-manager David Moyes.

- Jeg er Usain Bolt. Jeg er stor fan av Manchester United. David Moyes: vi trenger en kreativ midtbanespiller. En som kan sentre og skape muligheter. Akkurat nå, sier Bolt i videoen.

David Moyes mente på sin side at Manchester United gjorde nok til at de kunne ha vunnet.

- Jeg synes vi spilte bra. Spillerne gjorde det de skulle, selv om vi kanskje ikke hadde gode nok innlegg til tider. Vi hadde tre-fire gode sjanser, men vi grep dem ikke i dag, sier Moyes til BBC og fortsetter:

- Vi gjorde nok for å vinne. Det var bare ikke vår dag. Liverpool hadde få sjanser og begrenset med spill, men vi klarte ikke å avgjøre det til vår fordel, sier Moyes.

(©NTB/VG Nett)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball