Hovedinnhold

- Torres spytter Liverpool-fansen i ansiktet

* Supporter-leder mener spanjolen bør stå over søndagens kamp
* Carroll garanterer ikke at han er verdt 320 millioner

SLAKTER TORRES: Tidligere storscorer i LFC, John Aldridge, kaster seg inn i mengden Liverpool-fans som slakter Fernando Torres. Foto: Peter Byrne, Pa Photos/wenn.com
SLAKTER TORRES: Tidligere storscorer i LFC, John Aldridge, kaster seg inn i mengden Liverpool-fans som slakter Fernando Torres. Foto: Peter Byrne, Pa Photos/wenn.com
(VG Nett) Tidligere storspiller John Aldridge går hardt ut mot Fernando Torres, og mener han er en bedrager som har ført fansen bak lyset.

Denne saken handler om:

- Fernando Torres er en bedrager, og har spyttet fansen, som elsket han, i ansiktet, skriver Aldridge i en kommentar for Liverpool Echo.

John Aldridge spilte 104 kamper for Liverpool på slutten av 80-tallet, og scoret 63 mål. Nå slakter han Fernando Torres, som mandag ble klar for Chelsea.

- I boken hans forteller han hvor mye det betydde for han å være Liverpool-spiller. Han snakket om historien og tradisjonen til klubben, og hvor mye han elsket byen. Han så ut til å forstå klubbens verdier, men nå vet vi at han ikke mente det. Det var ikke ekte, og jeg er sikker på at han kommer til å si det samme om Chelsea, fortsetter han.

Les også: Suarez scoret i debuten på Anfield 

Aldridge, som tok i går i mot Torres' etterfølger Andy Carroll, på Anfield, mener spanjolen kun er ute etter penger.

- Han er rett og slett en leiesoldat. Liverpool-fansen støttet han i tykt og tynt, og kom med unnskyldinger for hans svake prestasjoner, ved å si at han fortsatt var plaget av skadene. Men Torres holdt klubben og supporterne for narr.

I BLÅ DRAKT: Fernando Torres kan debutere i den blå Chelsea-drakten mot Liverpool søndag. Foto: John Walton, Pa Photos
I BLÅ DRAKT: Fernando Torres kan debutere i den blå Chelsea-drakten mot Liverpool søndag. Foto: John Walton, Pa Photos

- Riktig å selge han

Den tidligere storscoreren mener Liverpool gjorde rett i å la Torres gå.

- Det er ikke noe poeng i å ha en spiller som ikke vil være i klubben, sier han og forteller at hans fem år gamle barnebarn nektet å bruke sin Torres-drakt fordi han ble kvalm av spanjolen.

Aldridge mener timingen til spissen var forferdelig.

- For å være ærlig var jeg lei av å se han sutre ute på banen, uten å gi alt. Han har kun vunnet en kamp for oss i år, og det var hjemme mot Chelsea. I etterkant kan man si han bare gjorde det for å imponere dem, slik at han fikk den overgangen han ønsket seg.

VG Nett-leser:
Håper Torres har ryggrad nok til å spille denne kampen!
Diskuter Cheslea-Liverpool her! 

Han mener også Liverpool var heldige som fikk drøyt 450 millioner kroner for spissen.

- Det er en god pris for en spiller som ikke har prestert på ett år. I tillegg fikk vi inn Luis Suarez og Andy Carroll for pengene for han og Babel, sier han og legger til:

TORRES ER GLEMT: Etter onsdagens drømmedebut for Luis Suarez, har mange Liverpool-supportere allerede «glemt» Fernando Torres. Foto: Andrew Yates, Afp
TORRES ER GLEMT: Etter onsdagens drømmedebut for Luis Suarez, har mange Liverpool-supportere allerede «glemt» Fernando Torres. Foto: Andrew Yates, Afp

- Jeg har alltid vært en stor fan av Carroll, og man kan si at vi betalte mye for han, men det er ikke relevant. Han er det største spisstalentet i England. Det jeg har sett av Luis Suarez er også veldig imponerende. Torres er borte, men vi har fått inn to klassespisser for fremtiden.

Ser frem til ny storkamp

Søndag møter Liverpool Chelsea på Stamford Bridge, noe som ser ut til å bli Torres' debut for de blå.

- Det sørger helt klart for litt ekstra krydder til den kampen, sier han.

VG Live: Chelsea-Liverpool søndag kl. 17 

Og at visekaptein Jamie Carragher nå er skadefri, gleder Aldridge.

- Jeg tror han kommer til «å ta seg av» Torres. Og selv om vi har holdt nullen i det siste, trenger vi Carragher bak der.

- Bør ikke spille

Styreleder i Liverpools norske supporterklubb, Pål Christian Møller, sier til VG Nett at det er best for Torres at han ikke spiller søndagens storoppgjør.

- Jeg gleder meg til å se Carraghers første takling i kampen på søndag, men for å være helt ærlig tror jeg det er best at Torres ikke spiller. Vi vet ikke hvordan fansen vil reagere, og det vil uansett være en stor belastning for ham, sier han til.

Men spanjolen er glemt etter gårsdagen 2-0 seier over Stoke, hvor Luis Suarez scoret sitt første mål for de røde.

- Torres er historie for oss nå. Han er en fantastisk spiller, som scoret noen fantastiske mål for klubben, men nå er han historie, sier han.

PRESENTERT I DAG: Andy Carroll og Luis Suarez ble i dag presentert på Anfield. Både Kenny Dalglish og de to spissen har store tanker om fremtiden. Foto: Andrew Yates, Afp
PRESENTERT I DAG: Andy Carroll og Luis Suarez ble i dag presentert på Anfield. Både Kenny Dalglish og de to spissen har store tanker om fremtiden. Foto: Andrew Yates, Afp

Carroll og Suarez presentert

Andy Carroll og Luis Suarez ble i dag offisielt presentert som Liverpool-spillere, og 320 millioners-mannen Carroll, tør ikke garantere at han er verdt pengene.

- Det er mye penger. Jeg vet hva jeg må gjøre for å vise at jeg er verdt pengene. Jeg er her for å skape sjanser og score mål, det skal jeg gjøre. Men tiden vil vise hvor mye jeg er verdt. Jeg scoret mål for Newcastle. Men vi må vente å se, sier Carroll på pressekonferansen.

Han ønsker ikke å bli sammenliknet med Fernando Torres.

- Jeg må konsentere meg om meg selv. Det var tøft å reise hjemmefra, men nå er jeg Liverpool-spiller. Jeg har fått en fantastisk mottagelse, og føler meg som hjemme.

Carroll er for tiden skadet, men håper å være raskt tilbake. Manager Kenny Dalglish synes ikke det er noe problem.

- Han er en kjempesignering for oss. Vi har signert han for fem år, og ikke for fem uker, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball