Hovedinnhold

Torres: - Null problem å slå United og Chelsea

MÅ VISE SEG FREM: Fernando Torres - tar seg her forbi Athletico Madrids Juanito (venstre) og Maxi Rodriquez i en treningskamp i sommer - mener slagplanen er klar for sesongen. Foto: AFP
MÅ VISE SEG FREM: Fernando Torres - tar seg her forbi Athletico Madrids Juanito (venstre) og Maxi Rodriquez i en treningskamp i sommer - mener slagplanen er klar for sesongen. Foto: AFP
LONDON (VG Nett) Fernando Torres (25) mener Liverpools største utfordring på veien mot ligagull blir å slå antatt svakere motstandere - som Tottenham i seriepremieren.

Denne saken handler om:

Tips oss

Premier League 09/10

Eirik Borud og Wegard Bakkehaug følger Premier League-starten fra England.

En sjelden offensiv Liverpool-spiss mener det ikke finnes en eneste unnskyldning dersom Premier League-trofeet ikke havner i skapet på Anfield denne sesongen.

- Nå er det vår tur. Jeg vil ikke komme med unnskyldinger etter sesongen om vi ikke klarer å vinne tittelen. Dette er det beste Liverpool-laget på mange år, sier Torres ifølge The Times.

Espens fotballblogg:- Chelsea vinner serien
Listefeber:Hvem tror du vinner?

Vil ikke jage

Statistikken fra i fjor viser at Liverpool var det klart beste laget i oppgjørene mellom de fire store. Med fire seirer og to uavgjorte mot Chelsea, Arsenal og Manchester United, er det ingen tvil om at Liverpool sløste bort gullet med poengtap mot lag lenger ned på tabellen.

- Vi må vinne kamper på steder som White Hart Lane, der vi tidligere har spilt mye uavgjort. Vinner vi to-tre slike kamper, er det nok til å ta hjem tittelen, mener Torres ifølge The Sun.

- Vi har ingen problemer med å slå United eller Chelsea, men det er kamper som mot Tottenham på søndag, vi må vise at vi mener alvor, fortsetter han.

VGD:
Her diskuterer leserne Premier League
Delta i debatten

Bryllupslykke

Spanjolen understreker viktigheten av ikke å havne bakpå fra start, og sier at det nærmest er et must å vinne søndagens oppgjør mot Tottenham.

- En god start er viktig. Vi har ikke lyst å jage de andre fra dag én, sier 25-åringen, som scoret 17 seriemål i fjor.

Selv har han en lykkelig sesongoppkjøring bak seg, i alle fall på hjemmebane. I sommer giftet han seg nemlig med barndomskjæresten Olalla Dominguez i en av Madrids forsteder - et bryllup som fikk lite oppmerksomhet i kjendispressen.

- Det var perfekt. Vi gjør ikke ting for å få oppmerksomhet. Jeg har ikke noe imot at folk skriver om mine fotballferdigheter, men å lese om hvordan håret mitt så ut i bryllupet, hadde bare vært rart, sier Torres.

Paret har også en liten jente som bare er noen måneder gammel.

Samleside:Flere Premier League-nyheter her

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball