Hovedinnhold

Torres har signert for Chelsea

Supporterne svarte med å brenne drakta hans

BRENNES: Fernando Torres sin drakt i Liverpool blir brent av supportere utenfor treningsfeltet. Foto: PA Photos
BRENNES: Fernando Torres sin drakt i Liverpool blir brent av supportere utenfor treningsfeltet. Foto: PA Photos
(VG Nett) Mens Fernando Torres dro til London for å gjennomføre den medisinske testen for Chelsea, sørget supportere for å brenne drakta hans i Liverpool.

Denne saken handler om:

Torres forlot mandag ettermiddag Melwood Training Ground for å sette kursen sørover mot London. Noen timer senere stilte supporterne seg opp utenfor treningsanlegget med lighter og ei Torres-drakt - som de satte fyr på.

- Det er helt uvirkelig at han ønsker seg vekk fra Liverpool. Rett og slett en stor skuffelse, sier styreleder i Liverpools supporterklubb, Pål Chr. Møller til VG Nett.

VG Nett-leser:
Er jo fullt forståelig at han vil sette et større knotte avtrykk på fotballhistorien enn hva han har mulighet for i Liverpool. Overraskende at han ble der så lenge.
Diskutér her! 

Carroll til Anfield

De engelske klubbene er på oppløpet når det gjelder overgangsvinduet 2011, og ifølge Liverpool FCs hjemmesider skal de ha blitt enige med Chelsea om overgangssummen, som er på svimlende 460 millioner kroner.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj er kjent for å ha evnen til å grave dypt i lommeboken, og når han nå vil sikre Torres til klubben, dykker han sensasjonelt langt ned etter penger.

Også lønningsposen som Torres vil få utlevert, er rimelig fet. Ifølge Daily Mail skal Chelsea være villige til å lønne Torres 175.000 pund i uken, over 1,6 millioner kroner - i det som vil være en totalpakke på elleville 95 millioner pund, altså nesten en milliard kroner.

- Det at Torres ønsker å gå til en av Liverpools erkerivaler, som samtidig har en pengepolitikk som vi hater, sørger for at stjernen han har i Liverpool kommer til å falme svært raskt, sier Møller.

- Han har jo en helt spesiell status i klubben, han har blitt dyrket som en helt - ikke minst på grunn av at han hele tiden har gitt uttrykk for at han er oppriktig glad i Liverpool og i supporterne, sier han videre.

Sjekk alle bekreftede overganger her! 

- Overraskende at han vil vekk

Fredag leverte Torres et formelt ønske om overgang fra Liverpool. Han skal ha sagt at klubben ikke lenger presterer opp mot hans ambisjoner, og det skal være grunnen til at han ønsker seg vekk.

- Timingen er overraskende. Jeg kan forstå at han var frustrert under det gamle regimet, men med Dalglish på plass har det virket som om Torres har trivdes bedre. Derfor synes jeg det er rart dette ønsket kommer nå, sier Møller.

Supportersjefen skulle mye heller sett at Torres dro til en klubb utenfor England enn et konkurrerende lag.

- Michael Owen gjorde det, Steve McManaman gjorde det. Det at han går til Chelsea nå, stemmer ikke helt med den personligheten han har, avslutter han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball