Hovedinnhold

Super-Sánchez holdt liv i Arsenals Champions League-drøm

(Arsenal – Sunderland 2-0) Takket være helten Alexis Sánchez (28) kan Arsenal fortsatt håpe på topp fire-plass og Champions League-spill.

Denne saken handler om:

To scoringer av den chilenske angriperen sikret Arsène Wengers menn en ekstremt viktig 2-0-seier på hjemmebane mot et nedrykksklart Sunderland som lenge ga vertene hard kamp.

Sánchez, som nå har scoret i tre Arsenal-kamper på rad, er nå oppe i imponerende 23 mål og 10 målgivende pasninger i Premier League denne sesongen.

Ingen spillere i Premier League har flere målpoeng – mål og assists kombinert – enn chilenerens 33.

Fått det med deg? Sánchez hintet om ny kontrakt

Det kan Arsenal prise seg lykkelige for. For det betyr at de fortsatt kan klamre seg fast i håpet om spill i Champions League neste sesong.

Med én kamp igjen å spille ligger Arsenal tre poeng bak tredjeplass Manchester City og ett poeng bak fjerdeplass Liverpool. For å sikre en topp fire-plass må de vinne sin siste kamp, hjemme mot Everton, samtidig som de håper på at Liverpool ikke klarer å slå nedrykksklare Middlesbrough.

Arsenal kan også passere Manchester City, men på grunn av dårligere målforskjell er de avhengige av at City taper med flere mål borte mot Watford – eller at Arsenal vinner med mange mål mot Everton mens City taper knepent mot Watford.

– Vi ble nummer to forrige sesong med 71 poeng. Nå har vi 72 og vi vil ha 75. Etter det må du håndtere det som skjer. Vi har klart det på den siste dagen flere ganger, sier Wenger etter kampen, ifølge BBC.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball