Hovedinnhold

Sportsdirektør Comolli er ferdig i Liverpool

** Britiske medier hevder franskmannen fikk sparken

FIKK FYKEN: Damien Comolli må se seg om etter ny jobb. Foto: AP
FIKK FYKEN: Damien Comolli må se seg om etter ny jobb. Foto: AP
(VG Nett) Liverpool-eierne er ikke fornøyde med klubbens spillerinnkjøp det siste året. I dag tok Damien Comolli hatten sin og forlot Anfield.

Denne saken handler om:

- Vi er takknemlige for Damiens innsats for Liverpool, og vi ønsker ham alt det beste for framtiden, sier klubbeier John Henry ifølge Liverpools hjemmeside.

Ikke fornøyd med kjøpene

Comolli har stått bak signeringer som Jordan Henderson, Charlie Adam, Stewart Downing, Craig Bellamy, Sebastian Coates - og ikke minst Andy Carroll.

Carrolls skifte fra Newcastle til Liverpool satte ny prisrekord for en engelsk spiller.

Eierne av Liverpool, Fenway Sports Group, har ifølge  The Telegraph  ikke vært nevneverdig imponert over variasjonen i prestasjonene til spillerne Comolli har hentet, og resultatene Liverpool kan vise til denne sesongen.

REKORDSIGNERING: Andy Carroll satte overgangsrekord for en engelsk spiller da han ble hentet til Liverpool. Foto: PA Photos
REKORDSIGNERING: Andy Carroll satte overgangsrekord for en engelsk spiller da han ble hentet til Liverpool. Foto: PA Photos

Klubben understreker at til tross for Comollis rolle i henting av spillere til Liverpool, har manageren hatt det siste ordet.

- Alle som er kommet til klubben under Damiens tid her, har vært mine valg, sier Kenny Dalglish i dag.

- Jeg er takknemlig for å ha fått muligheten til å jobbe i Liverpool, og jeg er glad for å få reise hjem til Frankrike på grunn av familiære årsaker. Jeg ønsker klubben alt det beste for framtiden, sier Comolli ifølge hjemmesiden.

Nærmer seg semi

Comolli kom til Liverpool i 2010, blant annet for å jobbe med rekrutteringen av spillere til klubben. I 2011 ble han sportsdirektør, og har dermed vært involvert i de fleste av klubbens prosesser.

Bare dager før den viktige FA-cupsemifinalen mot Everton velger altså eierne å foreta en viktig endring i Liverpool-administrasjonen, istedet for å vente til sesongslutt.

- Klubben trenger å ta steg framover. Vi har en stor kamp på lørdag, og det er viktig at alle samler seg rundt manageren og støtter Kenny og laget for å sikre en sterk avslutning på sesongen, sier klubbformann Tom Werner til klubbens hjemmeside.

Comolli har tidligere jobbet både som trener og speider, i klubber som Monaco, Saint-Etienne, Arsenal og Tottenham.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball