Hovedinnhold

Solskjær åpner for å flytte hjem

LEGENDE: Ole Gunnar Solskjær, her fotografert i forbindelse med United-reservenes kamp mot Stabæk. Foto: Scanpix
LEGENDE: Ole Gunnar Solskjær, her fotografert i forbindelse med United-reservenes kamp mot Stabæk. Foto: Scanpix
Ole Gunnar Solskjær sier fremtiden hans ligger i Norge.

Denne saken handler om:

- Om det blir som trener eller pappa jeg flytter hjem, gjenstår å se, sier han.

Han er fast ansatt i Manchester United, der han trener reservelaget.

- Nå vil jeg avvente hva sjefen (Alex Ferguson) gjør, og så får vi se. Jeg trives godt i Manchester, men kommer ikke til å trene reservelaget i all fremtid. En fremtidig trenerkarriere i Norge er jeg absolutt ikke fremmed for, sier Solskjær til NTB.

Fotballskolen

Det er åttende året på rad med fotballskole i Ole Gunnar Solskjærs regi i Kristiansund. Han sier at det fortsatt gir ham mye å lede denne fotballskolen. Samtidig får han gitt noe tilbake til klubben og til deltakerne.
Mange av de første som var med på fotballskolene i Kristiansund spiller i norsk eliteserie i dag, som Marcus Pedersen, Ruben Gabrielsen, Peter Orry Larsen, Tommy Høiland - og i tillegg et par stykker som allerede er på plass i Manchester United, Magnus Eikrem og Etzaz Hussain.

Bør Solskjær dra hjem?
Diskuterher!

VM-fiasko

Fotballskolen går parallelt med VM i fotball i Sør-Afrika, som ikke har vært noen stor opplevelse for England så langt.

- Men jeg er sikker på at England slår Slovenia onsdag og går videre. De kan ikke bli dårligere enn de er. Laget har ikke fungert, så de vil nok skjerpe seg foran Slovenia-kampen, mener Solskjær.

At Rooney ikke har fungert særlig godt mener Solskjær skyldes formen som en følge av skaden han fikk mot Bayern München.

Tror Molde kommer

Også i Solskjærs gamle klubb Molde går det dårlig for tiden.
- Molde har hatt en «sådär»-sesong, som Kjell (Jonevret) sier. Også Molde har vært hemmet av skader. Jeg tror de kommer sterkt tilbake i høst og at de får bedre orden på forsvarsarbeidet sitt. Molde har ikke holdt nullen i en eneste kamp i år. Der ligger hovedproblemet, sier Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær (37) spilte på Molde fra 1995 til han ble solgt til Manchester United sommeren 1996.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball