Hovedinnhold

Smalling ute i 10 uker med tåbrudd

UHELDIG: Chris Smalling har igjen vært uheldig og skadet seg. Her er han avildet i kamp mot Arsenal i mars i fjor. Foto: Tim Hales, AP
UHELDIG: Chris Smalling har igjen vært uheldig og skadet seg. Her er han avildet i kamp mot Arsenal i mars i fjor. Foto: Tim Hales, AP
Manchester United-stopperen Chris Smalling har operert foten og kan se langt etter å rekke seriestarten i England.

Denne saken handler om:

22-åringen gikk glipp av EM tidligere i sommer på grunn av en lyskeskade. Onsdag brakk han tåen, og dermed venter opptil 10 ukers hvile for engelskmannen.

- Han fikk en skade på onsdag, og vi bestemte oss umiddelbart for en operasjon. Det er vanskelig å si med et slikt brudd, men han kan være ute i ti uker, bekreftet manager Alex Ferguson lørdag.

- Gutten har ikke hellet med seg, men han er ung og vi har gjort det rette med å få det (operasjonen) unna med en gang. Nå skal vi få ham tilbake i spill så raskt vi kan, la skotten til.

Det er ventet at Smalling må konkurrere med Jonny Evans, Rio Ferdinand, Phil Jones og Nemanja Vidic om en midtstopperplass i United neste sesong.

Kaptein Vidic blir trolig klar til neste sesong etter å ha vært ute med kneskade siden desember. For Evans, som sliter med ankelen, kommer serieåpningen mot Everton 20. august trolig for tidlig.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball