Hovedinnhold

Skadet etter fem minutter i comebacket

OVER OG UT: Etter fem minutter måtte Owen Hargreaves rusle av banen på Old Trafford. Foto: AP
OVER OG UT: Etter fem minutter måtte Owen Hargreaves rusle av banen på Old Trafford. Foto: AP
(VG Nett) Owen Hargreaves (29) spilte sin første kamp fra start for Manchester United på 777 dager. Det holdt i fem minutter.

Denne saken handler om:


Da måtte Hargreaves rusle av banen - og skuffelsen lyste av spilleren som står med 42 landskamper for England. Det gikk hele seks minutter før United satte inn en ny spiller, og det er uvisst hva som er problemet til Hargreaves. Men han holdt seg til baksiden av låret.

Les også:  PARKerte Wolves på egenhånd

Midtbanespilleren har vært ute i mer eller mindre to og et halvt år med kneproblemer.

Spilte mot Sunderland

Da han fikk sjansen fra start i lørdagens kamp mot Wolverhampton, så var det for første gang siden bortekampen mot Chelsea i Premier League 21. september 2008.

29-åringen spilte bare tre kamper den sesongen, og fikk et lite innhopp mot Sunderland i mai. Ellers har han tilbragt i overkant mye tid på behandlingsbordet.

Det har flere ganger blitt stilt spørsmålstegn ved om han noen gang ville komme tilbake. Lørdag fikk han om ikke annet fem minutter, men det er nok en mager trøst for Hargreaves.

VG Live: Les fyldig kampreferat her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball