Hovedinnhold

Sir Alex: - Typisk Owen

ROSER OWEN: Sir Alex Ferguson mener Michael Owen vil bli gull verdt for Manchester United. Foto: AP
ROSER OWEN: Sir Alex Ferguson mener Michael Owen vil bli gull verdt for Manchester United. Foto: AP
(VG Nett) Sir Alex Ferguson hyller Michael Owens inntreden i United, men mener naboen City sløser med pengene ved signeringen av Carlos Tevez.

Denne saken handler om:

United-sjefen klarer ikke å rose Michael Owen nok etter at nyervervelsen har vist målteft i sine to første United-kamper.

Les også:Owen scoret igjen

Owen, som i starten av måneden kom til Manchester United gratis, har så langt gjort en bra jobb for å overbevise kritikerne. På to kamper mot et sammensatt Malaysia-lag har den engelske spissen nettet to ganger.

- Holder han seg i form vil det bli en soleklar bonus for oss. I begge kampene har han vist at han er rikelig med erfaring. Samtidig har han vist det han virkelig er god på, nemlig å posisjonere seg riktig foran mål og raskt snappe opp baller, fastslår den mektige United-manageren.

SUKSESS: Michael Owen står med to mål på to kamper. Foto: Reuters
SUKSESS: Michael Owen står med to mål på to kamper. Foto: Reuters

Les også:United-helt fra første spark

- Typisk Owen

Ferguson mener mandagens Owen-mål på Asia-turneen var typisk for han å være.

- Igjen så vi et typisk Owen-mål. Han reagerte først og gjorde det eneste rette da han sørget for scoringen. Akkurat som han gjorde på lørdag, sier han.

Skotten er også fornøyd med at hans unge italienske spydspiss viser målform. Mandag scoret Federico Macheda det første målet i 2-0-seieren over Malaysia.

Les også:- Notts County ønsker Svennis

- Vi har store forhåpninger for Macheda. Han er en av grunnene til at vi ikke har hentet de største spillerne til klubben i sommer. Han er fortsatt bare 17 år, men vi har sterk tro på gutten, mener Ferguson.

- Hørte aldri noe

Men samtidig som United-bossen skamroser Owen fortsetter han ordkrigen med sin tidligere elev Carlos Tevez. City hentet argentineren for 25 millioner pund i sommer.

Les også:Tevez langer ut mot Ferguson

Tevez har hevdet at Uniteds mektige manager ga blaffen i ham, og at han ikke prøvde å få ham til å bli på Old Trafford.

- Vi sendte meldinger og snakket med ham mens han oppholdt seg i Argentina. Vår styreformann David Gill ga også et tilbud til hans agent Kia Joorabchian. Vi snakket også med ham om en forlengelse av kontrakten før vi spilte mot Inter i mars. Da sa vi også til ham at vi hadde snakket hans agent, men vi hørte aldri noe tilbake, sa Ferguson til en avis i Malaysia tirsdag.

Les også:Nå er Tevez City-spiller

- Spør du meg er han ikke verdt pengene, sa Ferguson kjekt.

Tevez spilte to sesonger i United. Han har skrevet en femårskontrakt med de lyseblå fra samme by.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball