Hovedinnhold

Rooney ikke i United-troppen - kobles til Chelsea igjen

FAMILIEN ROONEY: Coleen og Wayne Rooney med sønnen Kai etter kampen mot Swansea 12. mai. Snart kommer barn nummer to. Foto: Pa Photos
FAMILIEN ROONEY: Coleen og Wayne Rooney med sønnen Kai etter kampen mot Swansea 12. mai. Snart kommer barn nummer to. Foto: Pa Photos
(VG Nett) Wayne Rooney (27) kan ha spilt sin siste Manchester United-kamp. Han er ikke med mot West Bromwich i dag.

Denne saken handler om:

Kona Coleen er høygravid og venter parets andre barn. Rooney har dermed fått tillatelse til å være hjemme, melder engelske medier søndag.

Rooney har som kjent bedt om å bli solgt, mens United avtroppende manager Sir Alex Ferguson har uttalt at klubben ikke kommer til å la ham gå.

«Transfer requesten» ble levert inn før det ble kjent at Alex Ferguson gir seg som United-manager. Dagens kamp mot WBA er Fergusons siste. Rooney kan se på ansettelsen av David Moyes som en mulighet til å få en ny start i klubben.

Det er forventet at Moyes vil ha et møte med Rooney i løpet av kort tid. Managerens første oppgave i United blir altså å få superstjernen til å bli på Old Trafford.

Ferguson sier han er glad for å overlate forhandlingene til den nye United-sjefen.

- Jeg er sikker på at han vil ta det opp når han kommer hit. Det er ikke min sak, og jeg er ikke lenger interessert i det. David kommer til å takle det, sier Alex Ferguson ifølge Manchester Evening News.

I dag melder Sunday Mirror at Chelsea skal være villig til å bla opp 30 millioner euro, rundt 225 millioner kroner, for United-spilleren.

- Chelsea vil forsikre seg om at hvis Wayne forlater United, så finnes det bare en plass han kan gå til. Chelsea er klare til å betale store penger for Rooney og har meddelt det til United, sier en kilde til avisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball