Hovedinnhold

Reina: - Et trist øyeblikk for Liverpool

GOD TONE: Jose Reina (t.v.) har vært Rafael Benitez' førstevalg i Liverpool-målet helt siden han ble hentet fra Villareal i 2005. Nå er manageren borte fra Anfield. Foto: Reuters
GOD TONE: Jose Reina (t.v.) har vært Rafael Benitez' førstevalg i Liverpool-målet helt siden han ble hentet fra Villareal i 2005. Nå er manageren borte fra Anfield. Foto: Reuters
(VG Nett) Liverpool-keeper Jose Reina (27) mener nyheten om at Rafael Benitez (50) avgang ikke er til å tro.

Denne saken handler om:

- Det er et trist øyeblikk for Liverpool, for Rafa Benitez og for spillerne som har vært med ham, sier Reina ifølge Sky Sports.

Les også: Benitez ferdig i Liverpool

Han er opptatt med Spanias oppkjøring til VM, og snakket med pressen etter 1-0-sieren mot Sør-Korea torsdag kveld. Reina ble hentet til Liverpool av Benitez sommeren 2005.

- Han var en meget viktig person for klubben i seks år. Liverpool vokste med ham, og Rafa vokste også takket være Liverpool, mener Reina.

VG Manager: Meld på dine VM-favoritter!

Det har lenge versert rykter om at Benitez var på vei ut av klubben som sliter tungt økonomisk, og som heller ikke har hatt særlig sportslig suksess de siste sesongene.

Ikke til å tro

Presset på manageren har vært stort, og torsdag ble det altså klart at han gir seg etter seks år på Anfield.

- Jeg håper at denne krisen går over. At en person så viktig for klubben som Rafa Benitez har dratt, er nyheter som man aldri ville ventet og aldri ville trodd, sier Reina om sin landsmann.

VG Debatt:
"En trist dag. Fortsettelsen blir spennende. Sitter med en følelse av at dette er en liten brikke av et større puslespill."
Diskuter her!

- Det er veldig trist for meg å annonsere at jeg ikke lenger vil være manager for Liverpool. Jeg ønsker å takke alle spillerne og alle i støtteapparatet for innsatsen, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

Han skal ifølge Sky Sports ha blitt enig med Liverpool-ledelsen om en sluttpakke verdt seks millioner pund. Spanjolen hadde tre år igjen av kontrakten på Anfield.

Sportsinteressert? Følg VG Nett-sporten på Facebook!

Høydepunktet hans som manager i Liverpool ble utvilsomt Champions League-triumfen mot Milan i 2005.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball