Hovedinnhold

14 spillere ute med skade:

På denne listen ligger Manchester United helt på toppen

<p>SMILER IGJEN: Manchester United-manager Louis van Gaal tok seg tid til en selfie med en fan, etter at laget hans tok seg videre i FA-cupen, etter 3-0-seieren over Shrewsbury.</p>

SMILER IGJEN: Manchester United-manager Louis van Gaal tok seg tid til en selfie med en fan, etter at laget hans tok seg videre i FA-cupen, etter 3-0-seieren over Shrewsbury.

Foto: Oli Scarff, Afp
Manchester United tok seg videre i FA-cupen, men fikk tre nye skader. Nå er hele 14 spillere på skadelisten.

Louis van Gaal fikk seg en opptur med Manchester Uniteds 3-0 over Shrewsbury i FA-Cupen og avansement til kvartfinalen.

LES OGSÅ: Ekspertene roste van Gaal-ansettelsen – dette sier de nå

Det var flere som på forhånd spådde at manageren måtte gå hvis laget hans ikke klarte å ta seg videre i FA-Cupen. Men etter gårsdagens seier var van Gaal meget fornøyd.

– Vi har sett vanskelige kamper i FA-cupen, det er ikke alltid det er topplagene som vinner. Så jeg synes vi har gjort det fantastisk. Jeg har gratulert spillerne mine, sier han etter kampen, ifølge Telegraph.

VGTV: Rekdal mener United hadde slitt mot et godt Tippeliga-lag

Han virker også å tenke positivt om tiden som kommer.

– Vi er fortsatt med i alle konkurranser, vi er bare seks poeng bak Manchester City (på fjerdeplass i ligaen), vi har mange muligheter og flere titler å kjempe om. Det er ikke lett, fordi vi må vinne mange kamper, men det er fortsatt mulig.

Skrekktapet: – Vanskelig å fatte hvor dårlige United er nå

Topper skadelisten

Det som ikke er like gledelig nytt for Premier League-laget er at de når har fått tre ny navn på skadelisten sin.

Cameron Borthwick-Jackson måtte byttes ut i pausen, mens Will Keane måtte ut med det som så ut som en lyskeskade etter bare få minutter på banen. Også målscorer Jesse Lingard fikk seg en smell i gårsdagens kamp, og måtte ut med en kneskade.

Van Gaal fikk spørsmål etter kampen om de ferske skadene gjør det vanskelig å velge ut et lag til torsdagens returoppgjør mot Midtjylland i Europa League, hvor han svarte følgende:

– Det er mye lettere, for jeg har ikke så mange å velge mellom.

Physioroom.com står Manchester United nå oppført med 14 skader, flest av alle Premier League-klubbene:

Jesse Lingard
Cameron Borthwick-Jackson
Will Keane
David de Gea
Wayne Rooney
Matteo Darmian
Marouane Fellaini
Adnan Januzaj
Phil Jones
Ashley Young
Bastian Schweinsteiger
Marcos Rojo
Antonio Valenica
Luke Shaw

På torsdag spiller Manchester United returoppgjøret mot Midtjylland hjemme på Old Trafford, de tapte den første kampen 2-1.

– Jeg mener det er en stor kamp, for det gir oss en sjanse til å kvalifisere oss til Champions League neste sesong. Vi må slå Midtjylland. Det er mulig, og så får vi se. I mars vil vi nok få en del spillere tilbake, da får vi et større utvalg, og med fullt lag var vi øverst i Premier League, sier van Gaal, ifølge The Guardian

På søndag møter de serietreer Arsenal, også det hjemme på Old Trafford.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball