Hovedinnhold

Owen fikk draktnummer 7 i United

KJØPESTOPP: Michael Owen poserer for pressen sammen med manager Sir Alex Ferguson, Gabriel Obertan (t. v.) og Antonio Valencia. Her har Owen nr. 19 på drakten, men han skal spille med nr. 7 kommende sesong. Foto: Reuters
KJØPESTOPP: Michael Owen poserer for pressen sammen med manager Sir Alex Ferguson, Gabriel Obertan (t. v.) og Antonio Valencia. Her har Owen nr. 19 på drakten, men han skal spille med nr. 7 kommende sesong. Foto: Reuters
(VG Nett) Michael Owen har ikke bare store sko å fylle på Old Trafford. Også drakten han overtar krever sin mann.

Denne saken handler om:


For i dag ble det klart at den tidligere Liverpool-, Real Madrid og Newcastle-spilleren skal ha syv-tallet på ryggen i United. Før ham har storheter som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo hatt samme nummer.

- Jeg er sulten på å gjøre det godt her. Om man ikke blir ekstra giret av denne utfordringen er det ingenting som gjør det. Jeg tror fortsatt at jeg er i stand til å gjøre det bra i en toppklubb som Manchester United, sier Michael Owen til manutd.com.

United-fan på VGD:
- Uventet, får håpe det kan være med på å motivere Owen.
Diskutér!

Mange hevet øyenbrynene da Sir Alex Ferguson hentet inn den skadeforfulgte spissen, etter å ha solgt Cristiano Ronaldo og med Carlos Tevez på vei ut dørene.

Les også:Owen trener med United - får lønn fra Newcastle

- Handlerunden er over

Sammen med signeringen av Gabriel Obertan og Antonio Valencia ser imidlertid Owen-kjøpet ut til å bli alt United har tenkt til å gjøre på overgansmarkedet denne sommeren.

Ferguson, som ikke akkurat er glad i avis-spekulasjoner, sier nemlig klart fra om at det ikke skal handles mer.

- Vi er ferdige nå, så alle disse historiene om hvem som er på vei hit kan dere bare glemme, sier han ifølge The Independent.

Ville ikke ta opp Benzema-kampen

Dermed er det ventet at unggutter som Danny Welbeck og Federico Macheda vil få mer ansvar kommende sesong.

Han bekrefter imidlertid at United la inn bud på Karim Benzema (gikk til Real Madrid), men at spilleren selv avslo å gå til Old Trafford. Etter å ha fått inn over 800 millioner for salget av Ronaldo kunne Ferguson ha tatt opp budkrigen med Real, men det ville han ikke.

- Jeg føler vi har et godt lag nå, sier Ferguson.

Les også:«Bare» 15.000 ønsket Benzema velkommen

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball