Hovedinnhold

Overrasket over manglende Hangeland-bud

BLIR VÆRENDE: Både Brede Hangeland og manager Roy Hodgson har bestemt seg for å bli værende i Fulham. Hangeland signerte kontrakt i dag, mens Hodgson skal signere snart. Foto: Fredrik Solstad
BLIR VÆRENDE: Både Brede Hangeland og manager Roy Hodgson har bestemt seg for å bli værende i Fulham. Hangeland signerte kontrakt i dag, mens Hodgson skal signere snart. Foto: Fredrik Solstad
(VG Nett) Fulham-manager Roy Hodgson hevder ingen klubber har forhørt seg om å kjøpe Brede Hangeland.

Denne saken handler om:

VG LIVE:Chelsea - Burnley kl. 13.45
VG LIVE:6 PL-kamper fra kl. 16.00

Spekulasjonene om et Hangeland-salg har pågått hele sommeren. Spesielt har det vært skrevet mye om Arsenals angivelige interesse for nordmannen. Men nå har også Everton angivelig kommet på banen.

Les også:Hangeland lei av rykteflommen

- Sannheten er at ingen klubber har ringt meg eller Alistair Mackintosh (klubbformann) for å spørre om Brede, og hvilken pris vi vil ha for å selge ham, sier Roy Hodgson ifølge nyhetsbyrået PA.

Utelukker ingenting

Hodgson har vært forberedt på stor interesse for spilleren, som nærmest er blitt lovprist for innsatsen sin i Fulham.

- Jeg er litt overrasket over at vi ikke har hatt noen klubber som vil kjøpe ham bankende på døren. Men jeg beklager selvsagt ikke det, sier Hodgson og legger til at Hangeland gjerne vil skrive ny kontrakt med Fulham.

Samleside:VG Nett følger Premier League

Likevel utelukker ikke Hodgson at noe kan skje før det berømte overgangsvinduet lukkes.

- Men jeg synes det er flott hvis han blir hos oss.

- Han har vært fantastisk for han. Jeg synes han er en veldig god fotballspiller, forklarer Roy Hodgson.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball