Hovedinnhold

Nå er Tevez City-spiller

Ferguson tror Tevez og City hadde en avtale i januar

AVTALE I JANUAR?: Alex Ferguson mistenker at Carlos Tevez bestemte seg for å forlate Manchester United lenge før overgangsryktene begynte å florere. Foto: Fredrik Solstad, VG
AVTALE I JANUAR?: Alex Ferguson mistenker at Carlos Tevez bestemte seg for å forlate Manchester United lenge før overgangsryktene begynte å florere. Foto: Fredrik Solstad, VG
(VG Nett) Carlos Tevez skrev i kveld under for Manchester City.

Denne saken handler om:

Ikveld ble det klart at argentineren har satt navnetrekket sitt på en femårskontrakt med City. Det kom ikke som noen overraskelse, argentineren har lenge sagt han ønsket å bytte klubb i Manchester.

Både Chelsea og Liverpool har blitt linket til spissen, men nå er det klart at han kan forflytte seg fra Uniteds treningsfelt på Carrington, og noen hundre meter lenger ned i veien.

- Fantastiske nyheter, sier City-manager Mark Hughes.

- Visst det siden januar

At Tevez ville forsvinne til City, har Manchester United-manager Alex Ferguson lenge vært sikker på ville skje. Sir Alex fikk nyss om Tevez`planer allerede i januar.

- Jeg hadde forsåvidt forventet ganske lenge at Carlos Tevez ville gå til en annen klubb, sier Ferguson til The Sun.

Les også:Owen fikk draktnummer 7

Avtale i januar?

Carlos Tevez meldte etter sesongslutt i Premier League at han var klar for Manchester City.

- Jeg tror han inngikk en avtale i januar. Jeg snakket med ham da, og ga ham et tilbud samme kvelden som United møtte Inter Milan, men han ga meg aldri et svar, sier han.

- Jeg ringte ham videre i ferien, og jeg sendte ham flere tekstmeldinger. Han svarte ikke på det heller, så jeg går ut fra at han hadde bestemt seg for lenge siden.

Misfornøyd før sesongslutt

Den argentinske landslagsspissen klaget over forholdene i Manchester United lenge før sesongslutt, han hevdet at han ikke ble behandlet som en av familien, og at han ikke ble respektert som fotballspiller.

Les også:Tevez: - Jeg føler meg uønsket

- Han er en veldig god spiller, og gjorde en god jobb for oss. Men han har tydeligvis vurdert situasjonen nøye, og ville ha et klubbskifte, sier Ferguson.

Carlos Tevez og Ronaldo har forsvunnet fra United etter sesongslutt, og så langt har United-sjefen kun hentet inn Michael Owen, Gabriel Obertan og Luis Antonio Valencia.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball