Hovedinnhold

Moyes benekter Spurs-kontakt

TOTTENHAM-AKTUELL? Everton-manager David Moyes sier det ikke har vært noen kontakt mellom ham og Tottenham for den ledige jobben som manager i klubben. Foto: Pa Photos
TOTTENHAM-AKTUELL? Everton-manager David Moyes sier det ikke har vært noen kontakt mellom ham og Tottenham for den ledige jobben som manager i klubben. Foto: Pa Photos
Everton-manager David Moyes tilbakeviser at han har vært i samtaler med Tottenham om å erstatte sparkede Harry Redknapp.

Denne saken handler om:

Skotten er blitt sterkt koblet til den ledige managerjobben på White Hart Lane etter at Redknapp overraskende fikk sparken tidligere i uken.

Selv nekter Moyes for at Tottenham har forhørt seg om hans kandidatur.

- Ingen kontakt

- Det har ikke vært noen kontakt. Hadde så skjedd, ville styrelederen vært den første jeg hadde orientert. Jeg håper å kunne oppnå mine ambisjoner i Everton, men du vet aldri i dette spillet, sier Moyes ifølge Sky Sports.

VG Nett-leser:
AVB hadde helt klart vært spennende. Men også ekstremt risikabelt av Levy. Martinez og spesielt Moyes er langt mer trygge valg.
Diskutér Tottenham her.

- Jeg hadde akkurat kommet hjem fra ferie da jeg fikk høre om
Harry. Jeg synes det er trist, siden jeg føler han har gjort en svært god jobb (i Tottenham), sier han videre.

Moyes feiret ti år som Everton-manager i mars. Han er høyt respektert for jobben han har gjort under trange økonomiske kår for blåtrøyene fra Liverpool.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball