Hovedinnhold

Mancini forlenget med City

NY KONTRAKT: Italienske Roberto Mancini har skrevet under en femårskontrakt med Manchester City. Foto: PA Photos/ Eamonn
NY KONTRAKT: Italienske Roberto Mancini har skrevet under en femårskontrakt med Manchester City. Foto: PA Photos/ Eamonn
Manchester City-manager Roberto Mancini endte de siste dagers spekulasjoner rundt hans framtid ved å skrive under for fem nye år med storklubben mandag.

Denne saken handler om:

- Jeg er henrykt over å kunne gi alt for Manchester City i fem nye år. Det er en fantastisk fotballklubb tvers igjennom. Jeg ser fram til utfordringene og gledene som venter, sa Mancini i en pressemelding på Citys nettsted.

Italieneren ledet de lyseblå til ligagull sist sesong. Han har vært i Manchester siden han tok over for Mark Hughes i desember 2009.

De siste dagene har Mancini vært koblet til jobben som russisk landslagssjef, men mandag fikk rykteflommen en brå stans.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball