Hovedinnhold

Manchester City-stjerne forteller: Nyfødt sønn kjemper for livet

ÅPNER OPP: David Silva forteller åpenhjertig om at hans nyfødte sønn kjemper for livet.
ÅPNER OPP: David Silva forteller åpenhjertig om at hans nyfødte sønn kjemper for livet. Foto: Paul Ellis, AFP
Manchester City-stjernen David Silva (31) har vært ute av spill på grunn av «personlige årsaker». Nå forklarer han hvorfor.

Denne saken handler om:

I en Twitter-melding skriver spanjolen at han har fått en sønn som ble født ekstremt prematurt.

– Jeg vil takke dere alle for kjærligheten og lykkeønskningene jeg har mottatt de siste ukene. Spesielt takk til mine lagkamerater, manageren og alle i klubben for å forstå min situasjon, skriver Silva.

– Jeg vil også fortelle dere om fødselen til min sønn Mateo, som ble født ekstremt prematurt og kjemper dag for dag med hjelp av det medisinske teamet, skriver han.

Silva var tirsdag kveld tilbake på banen for Manchester City i 3-1-seieren over Watford. Han var ikke med i lagets tropp til kampene mot Newcastle (tredje juledag) og Crystal Palace (nyttårsaften).

Manchester City-manager Pep Guardiola har fortalt at Silva har fått tillatelse til å reise til Spania når han vil for å være med familien, og at han dermed kan komme til å miste flere kamper fremover.

– Han står fritt til å bli her eller dra, det kommer an på. Han vil bli her fordi han trives godt med det, men familie er det aller viktigste i livet, sier Guardiola ifølge Manchester Evening News.

– Det gjør ingenting om vi mister mange poeng fordi han ikke er her. Jeg vil aldri presse ham. Noen dager vil han være her, andre vil han være ute, det kommer an på hvordan det går med familien, sier manageren.

Manchester City er suverene serieledere i Premier League med 15 poeng ned til andreplass Manchester United. Silva har scoret fem mål og slått åtte målgivende pasninger denne sesongen.

Spanjolen kom på åttendeplass i VGs kåring av verdens beste midtbanespillere i 2017.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball