Hovedinnhold

Liverpool signerte forsvarsspiller

TØFF SPILLER: Sotiris Kyrgiakos (til høyre) trykker til i en takling mot Spanias Daniel Guiza under EM 2008. Nå er grekeren Liverpool-klar. Foto: Reuters
TØFF SPILLER: Sotiris Kyrgiakos (til høyre) trykker til i en takling mot Spanias Daniel Guiza under EM 2008. Nå er grekeren Liverpool-klar. Foto: Reuters
Liverpool forsterker forsvaret med Sotiris Kyrgiakos fra AEK Athen.

Denne saken handler om:

- Det var ikke klubbens intensjon å selge noen spillere nå, men Kyrgiakos' vilje til å akseptere Liverpools tilbud var stor. Selv om vi gjorde alt for å beholde ham, har vi respektert hans valg, het det i en uttalelse fra den greske klubben onsdag.

Kyrgiakos meldte tirsdag på sitt nettsted at han hadde akseptert tilbudet og ønsket å bli Liverpool-spiller.

- Vi forstår fullt ut hvilken stor utfordring og ære det er for hvilken som helst gresk spiller å få spille for en så historisk klubb som Liverpool, og AEK kan aldri være en hindring i utviklingen til en spiller som Kyrgiakos, het det videre.

VGD:Diskutér engelsk fotball her

Alvaro Arbeloa og Sami Hyypiä har forlatt Liverpool. Samtidig sliter engelskmennene med skader i forsvar. Det gjør laget sårbart, og mot Stoke onsdag spilte unggutten Daniel Ayala stopper fra start.

Kyrgiakos er ikke ukjent for norske fotballfans. Tre ganger har han scoret for Hellas mot Norge.

Alt om fotball:Sjekk VG Netts fotballforside

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball