Hovedinnhold

Liverpool-manager angrer på Carroll-utlån

Brendan Rodgers trodde han skulle sikre seg spisserstatter

LÅNT UT: Andy Carroll (innfelt) forsvant til West Ham før årets sesong. Tilbake i Liverpool sitter manager Brendan Rodgers med ett poeng på tre kamper i sesongstarten. Foto: PA / Reuters
LÅNT UT: Andy Carroll (innfelt) forsvant til West Ham før årets sesong. Tilbake i Liverpool sitter manager Brendan Rodgers med ett poeng på tre kamper i sesongstarten. Foto: PA / Reuters
(VG Nett) Liverpool-manager Brendan Rodgers var skråsikker på at han skulle sikre seg en erstatter da Andy Carroll ble lånt ut til West Ham.

Denne saken handler om:

Det skjedde imidlertid ikke: Hverken den offensive midtbanespilleren Clint Dempsey (Fulham) eller angriperen Daniel Sturridge (Chelsea) endte opp med å melde overgang til Anfield.

Det ameriknske eierselskapet bak Liverpool skal ha vært skeptiske til å betale 60 millioner kroner for 29 år gamle Dempsey, som i stedet gikk til Tottenham.

Etter å ha tapt for Arsenal på hjemmebane i går bekreftet Rodgers at han var sikker på å sikre seg en erstatter for Carroll. Ifølge BBC svarte manageren også «nei» på spørsmål om han ville gått med på utlån dersom han visste det han vet i dag.

I går fikk han også spørsmål om forutsetningene for å lede Liverpool er annerledes enn hva han ble skissert da han tok jobben.

- For å være ærlig: Jeg ville aldri verden valgt annerledes. Jeg er stolt over å lede denne klubben. Men jeg visste at det kom til å bli vanskelig.

Owen-comeback?

Rodgers erkjenner at økonomien i Liverpool ikke tillot ellevill shopping i overgangsvinduet.

- Det er ingen tvil om at det måtte gjøres noe med økonomien. Sånn er virkeligheten. Vi har mistet ni spillere og hentet tre nye. Sånn sett har klubben gjort det bra økonomisk sett, sier han.

Liverpool har plukket ett poeng på tre kamper i sesonginnledningen. Mot Arsenal i går hadde vertene knapt skudd på mål. Brendan Rodgers utelukket fortsatt ikke at det kan være aktuelt å hente en gammel klubblegende, Michael Owen, tilbake til Anfield.

- Jeg kommer til å se på enhver spiller som jeg mener kan styrke stallen. Vi har en veldig, veldig liten stall, med flere veldig unge spillere, understreker han overfor BBC.

Liverpools angrepsrekke består i dag bare av Luis Suarez, samt Fabio Borini, som hittil i sesongen er brukt på kanten.

I et åpent brev innrømmer klubbeier John W. Henry skuffelse over at Andy Carroll ikke ble erstattet. Han mener likevel at overgangsvinduet ikke var en fiasko.

«Jeg er like skuffet som alle andre tilknyttet Liverpool over at vi ikke fikk forsterket angrepet i sommerens overgangsvindu. Det var ikke mangel på vilje eller innsats. Folk i klubben jobbet hardt med flere alternativer, men dessverre klarte vi ikke å få til akseptable avtaler», skriver Henry.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball