Hovedinnhold

Liverpool-eierne omtaler Dalglish som «ekstraordinær»

Kenny Dalglish trengte bare et drøyt år i managercomebacket på Anfield før første trofé var i boks.

Denne saken handler om:

Ikke uventet hylles den populære skotten av eierne Tom Werner og John Henry etter at Liverpool søndag vant ligacupfinalen.

- Hele klubben har vært under enormt press, men Kenny har vært ekstraordinær fra første dag, sier Liverpool-eierne Werner og Henry til liverpoolfc.tv.

VGTV:  Se høydepunktene fra ligacupfinalen

Liverpool måtte riktignok ha straffespark for å slå nivå to-laget Cardiff, men det er titler som teller, ikke finspillet i finaler.

- Dette er klubbens første steg for å nå målet om at det snakkes om det som skjer ute på banen og ikke det utenfor. Det har vært slik i mange år nå, og det var på tide at klubben sto opp og vant en storkamp som dette, sier John Henry.

Suksessrik

Det er første gang Dalglish vinner ligacupen som manager. Skotten er sulten på flere titler i sin andre managerperiode på Anfield.

- Selv om vi vant noe i dag, så er vi ikke ferdig med det. Vi ønsker ikke å stoppe her, vi ønsker å fortsette i samme spor. Den beste måten for å sikre det er å fortsatte med det vi er best til, nemlig å stå sammen, sier manager Dalglish som hadde droppet dressen til fordel for jakke.

Mange vil minnes den legendariske gråhvite Candy-jakken skotten hadde for 20 år siden. Den Dalglish brukte søndag var noe mer moteriktig.

I sin første managerperiode på Anfield (1985-1991) ledet Dalglish Liverpool til tre ligamesterskap og to FA-cupseirer. Ligacupen vant han hele fire ganger som spiller, men som manager var han inntil søndag bare finalist. Under Dalglishs ledelse tapte Liverpool mot Arsenal i 1987.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball