Hovedinnhold

L'Equipe: - Rooney i direkte samtaler med PSG

PÅ FLYTTEFOT? Den franske sportsavisen L'Equipe melder at Wayne Rooney skal være meget interessert i å ta med seg kona Coleen og parets to sønner til Paris etter sesongen. Foto: Martin Rickett/PA Photos
PÅ FLYTTEFOT? Den franske sportsavisen L'Equipe melder at Wayne Rooney skal være meget interessert i å ta med seg kona Coleen og parets to sønner til Paris etter sesongen. Foto: Martin Rickett/PA Photos
(VG Nett) Det knytter seg mange spekulasjoner til Wayne Rooneys (27) fotballframtid. Nå skriver den anerkjente franske sportsavisen L'Equipe at den nybakte tobarnsfaren er i direkte samtaler med PSG.

Denne saken handler om:

Rooney, som er under kontrakt med Manchester United fram til sommeren 2015, skal ifølge avisen være «veldig interessert» i å fortsette karrieren i den franske hovedstadstadsklubben med pengesterke qatarske eiere i ryggen.

Sir Alex Ferguson røpet i forbindelse med sesongens siste hjemmekamp på Old Trafford at Rooney hadde bedt om å bli solgt da han var skuffet over mangelen på spilletid denne våren, men at han hadde fått nei.

Samtidig overlot skotten til sin etterfølger David Moyes å ta den endelige avgjørelsen på om United skal beholde spissen eller ikke.

Rooney skal imidlertid ha en annen versjon av hendelsesforløpet, skal man tro Daily Mirror, som skriver at han føler seg presset ut av Manchester United, og at han aldri har framsatt noe formelt ønske om å bli solgt.

Rooney var heller ikke med i United-troppen i Fergusons 1500. og siste kamp som sjef borte mot West Bromwich, men da på grunn av barnefødsel. Natt til tirsdag ble han og kona Coleen foreldre til parets andre sønn, som har fått navnet Klay Anthony Rooney.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball