Hovedinnhold

- Kjæresten til Davenports søster knivstakk

HYLLET: Calum Davenport ble hyllet av West Ham-supporterne i gårsdagens oppgjør mot Tottenham. Foto: AP
HYLLET: Calum Davenport ble hyllet av West Ham-supporterne i gårsdagens oppgjør mot Tottenham. Foto: AP
(VG Nett) West Hams Calum Davenport (26) skal ha vært kritisk til mannen som søsteren venter barn med, og kanskje med god grunn.

Denne saken handler om:

For The Sun hevder at 25-åringen som sitter arrestert og mistenkt for drapsforsøk på West Ham-stopper Davenport, er søsterens kjæreste. Søsteren til Calum Davenport, Cara (28), skal være fem måneder på vei.

Og det var forholdet mellom Cara og 25-åringen som skal ha vært tema i forkant av knivstikkingen som kan koste Davenport karrieren. The Sun hevder at 25-åringen visste at West Ham-spilleren befant seg i morens hus i Bedford natt til lørdag, og at han da oppsøkte spilleren.

Monstermandag på VG LIVE:
16.00: Norges åpningskamp i EM mot Tyskland
19.00: Brann - Sandefjord (tv-bilder)
21.00: Liverpool - Aston Villa
22.00: Real Madrid - Rosenborg
Alt på VG Live i dag

SCORET I FJOR: Her jubler Calum Davenport etter å ha scoret for West Ham mot Wigan på Upton Park i 2008. Foto: AP
SCORET I FJOR: Her jubler Calum Davenport etter å ha scoret for West Ham mot Wigan på Upton Park i 2008. Foto: AP

- Beveget seg ikke

Det skal ha oppstått en kamp på liv og død, og til slutt havnet de på gaten utenfor huset. Det 17 år gamle vitnet Alex Wallace passerte 25-åringen som skal ha vært i ferd med å påføre Davenport stor skade.

- Han sto over en annen mann som bare lå der uten å bevege seg. Det var blod overalt, men mannen fortsatte å slå ham i hodet. Han beveget seg ikke i det hele tatt, skal vitnet ha uttalt.

Også moren til Calum, Kim Stupple (50), ble skadet, men ikke så alvorlig som sønnen. Det har gått rykter om at Davenport må amputere benet, men dette skal ikke være korrekt. Det sås imidlertid tvil om han kan komme tilbake som fotballspiller på det nivået han var før knivstikkingen.

Dårlig likt

Cara og 25-åringen skal ha vært et par i et års tid. Fra et tidligere forhold har søsteren ett barn. En venn av familien sier til The Sun at det har vært mye problemer knyttet til 25-åringen og hans forhold til Cara og Davenport-familien.

Også en 19 år gammel mann er arrestert i saken, men det antas at 25-åringen er hovedmannen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball