Hovedinnhold

Houllier raser mot Carew:

- Jeg synes han har oppført seg dumt

FORBANNET: Gerard Houllier finner seg ikke i uttalelsene fra sin norske spiss, John Carew. Foto: Afp
FORBANNET: Gerard Houllier finner seg ikke i uttalelsene fra sin norske spiss, John Carew. Foto: Afp
LONDON (VG Nett) Aston Villa-sjef Gerard Houllier er forbannet på John Carew.

Denne saken handler om:

Etter å ha spilt uavgjort mot Fulham, tok Houllier opp uttalelsene fra John Carew i dagens VG.

Les også: Carew kaller manageren respektløs

- Jeg synes han har oppført seg dumt, hvordan kan han si det? Jeg har ikke vist mangel på respekt mot ham, eller noen. Noen spurte meg på pressekonferansen om dette ville vært en god mulighet for ham å vise seg fram, og jeg sa ja. Skulle jeg svart nei?

Les også: Hangeland reddet Fulham-poeng på overtid

Artikkelen fortsetter under bildet.

DÅRLIG STEMNING: John Carew og Gerard Houllier er veldig uenige om nordmannens rolle i klubben. Foto: PA
DÅRLIG STEMNING: John Carew og Gerard Houllier er veldig uenige om nordmannens rolle i klubben. Foto: PA


- John lever i fortiden

- Dette er respektløst, overfor både meg og store deler av fansen, som synger navnet mitt hver uke, er sitatet fra Carew som får Houllier til å tenne på alle plugger.

VG Debatt:
"Har ikke dette vært oppskriften for Carew hele veien? Starte bra i sin nye klubb, deretter falme over et par sesonger for så å bli skipet ut til en ny klubb og samme visa på nytt igjen?"
Diskuter her!

Houllier slår hardt tilbake mot nordmannen som for øyeblikket er skadet og som har knapt med tid til å bevise at han fortjener ny kontrakt i Villa.

- John lever i fortiden. Hvis fansen roper hans navn, er det fint, men han må se på tallene. Hvor lenge har han spilt? Hvor mange mål har vi scoret mens han har spilt? spør Houllier.

John Carew har ikke scoret et eneste mål for Aston Villa denne sesongen. Han har vært på banen i åtte kamper - senest i de to 0-0-kampene mot Chelsea og Birmingham.

Carew er for tiden skadet, og blir etter alt å dømme borte i minst en måned. Lite tyder på at han kan vente seg mye spilletid i Aston Villa når han er tilbake.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball