Hovedinnhold

Huth ble helt for Leicester: – Dessverre er vi i januar og ikke i mai

<p>MÅL! Her styrer Robert Huth ballen i hjørnet på White Hart Lane like før slutt.</p>

MÅL! Her styrer Robert Huth ballen i hjørnet på White Hart Lane like før slutt.

Foto: Matthew Childs, Reuters
(Tottenham - Leicester 0-1) Da Harry Kane (22) traff tverrliggeren og Jamie Vardy (29) misset benyttet Robert Huth (31) sjansen til å bli matchvinner i et av mange oppgjør mellom Tottenham og Leicester for tiden.

Denne saken handler om:

0Tottenham Hotspur
0Leicester City

Tyskeren fikk stå helt alene i boksen syv minutter og styrte ballen kontakt i hjørnet med hodet. Keeper Hugo Lloris var sjanseløs og Ben Davies nådde ikke opp.

Huths matchvinnermål var Leicesters første på 374 minutter i Premier League, og nok til å sikre tre poeng for overraskelseslaget.

VG LIVE: Vi fulgte kampen minutt for minutt her!

Etter 21 serierunder er det kun målforskjellen som skiller Claudio Ranieris mannskap fra serieleder Arsenal.

– Tottenham åpnet bra og satte oss under press, men vi mistet ikke troen på det vi driver med og gjorde det vanskelig for dem. Etter pause ble det en åpen kamp. Dessverre er vi i januar og ikke i mai. Det er fortsatt mye jobb som skal gjøres. Vi må beholde roen og tro på oss selv, sier Leicester-sjef Ranieri.

– Leicester er på vei mot Champions League. Dette eventyret ser ikke ut til å ha noen ende. Dette var en uhyre sterk seier, oppsummerer TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

Målløst for City

Manchester City klarte bare 0-0 hjemme mot Everton, men beholder likevel tredjeplassen i Premier League bak Arsenal og Leicester.

City er fortsatt tre poeng bak serielederen da London-klubben spilte 3-3 borte mot Liverpool.

Det var to angrepsvillige lag som møttes i Manchester, og det var hjemmelaget som var best. Banens beste spiller var Evertons keeper Tim Howard. Amerikaneren var spesielt god etter pause da han stoppet en rekke svære City-sjanser.

– Vi var det beste laget. Everton skapte ingen sjanser. Vi hadde 17 skudd, men det hjalp oss ikke til scoring, sier City-manager Manuel Pellegrini.

Så du denne? 3-3 i thriller på Anfield onsdag kveld

Chelsea mistet seieren

Chelsea har fått en opptur etter at Guus Hiddink tok over laget, men onsdag måtte nederlenderen nøye seg med skuffende 2-2 hjemme mot West Bromwich.

London-laget tok oppskriftsmessig ledelsen da César Azpilicueta dukket opp på bakre stolpe og satte innlegget til backkollega Branislav Ivanovic i mål etter 20 minutter. Diego Costa fikk en stor mulighet til å øke ledelsen like etter, men spanjolens avslutning gikk over målet til Boaz Myhill.

Istedet smalt det i andre enden da Craig Gardner ladet skuddfoten etter 33 minutter. Markkryperen snek seg inn i stolperota til høyre for Thibaut Courtois.

Etter pause var det langt mellom de store sjansene helt til Willian slo ballen inn foran mål og James McAuley var uheldig og satte kula i eget mål. WBA virket kjørt helt til James McClean plasserte 2-2 i hjørnet fem minutter før slutt.

Det ene poenget betyr at Hiddink så langt står med tre seirer og tre uavgjortkamper som Chelsea-sjef.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball