Hovedinnhold

Hoilett klar for Queens Park Rangers

GÅR TIL QPR: David Hoilett har spilt sin siste kamp i Blackburn-drakt. Foto: PA Photos/ Anna Gowthorpe
GÅR TIL QPR: David Hoilett har spilt sin siste kamp i Blackburn-drakt. Foto: PA Photos/ Anna Gowthorpe
QPR sikret seg fredag underskriften til vingen David «Junior» Hoilett (22). Den tidligere Blackburn-spilleren får fireårskontrakt på Loftus Road.

Denne saken handler om:

Hoilett har levert gode prestasjoner på en svakt Blackburn-lag i engelsk eliteserie de siste sesongene. Etter nedrykket i vår løp canadierens kontrakt ut.

22-åringen ankommer QPR-manager Mark Hughes' mannskap som den sjuende nye spilleren denne sommeren. Også Robert Green (West Ham), Ryan Nelsen (Tottenham), Park Ji-sung (Manchester United), Fábio da Silva (lån fra Manchester United), Samba Diakité (Nancy, lån gjort permanent) og Andy Johnson (Fulham) er hentet inn.

Mark Hughes mener den siste nyervervelsen holder høy klasse, og at han har evnene til å skape sjanser både alene og som lagspiller.

- Junior er en spiller jeg kjenner veldig godt. Han var bare en unggutt som prøvde å komme seg inn på laget da jeg hadde ham i Blackburn. Det var vanskelig for ham da på grunn av problemer med arbeidstillatelsen. Men jeg klot ham trene med førstelaget tidlig fordi talentet hans var åpenbart, sier Hughes til QPRs nettsted.

- Han er utvilsomt en spiller som vil forsterke det vi allerede har i troppen, og jeg er henrykt over at han valgte å komme til oss, tilføyer manageren.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball