Hovedinnhold

Hevder Suarez har sagt at han blir i Liverpool

Skal være villig til å signere ny avtale med rødtrøyene

SNUR? Her er Luis Suarez i aksjon for Liverpool under Steven Gerrards testemonialkamp mot Olympiakos tidligere i august. FOTO: Afp
SNUR? Her er Luis Suarez i aksjon for Liverpool under Steven Gerrards testemonialkamp mot Olympiakos tidligere i august. FOTO: Afp
(VG Nett) Uruguayansk avis hevder Luis Suarez (26) nå kommer til å bli værende på Merseyside.

Denne saken handler om:

Luis Suarez-sagaen fortsetter i aller høyeste grad å gå sin gang. Etter å ha ønsket seg vekk fra Liverpool i hele sommer skal 26-åringen nå angivelig i stedet ha tatt en u-sving.

- På grunn av folkets hengivenhet, kommer jeg til å bli - for nå, sier Suarez ifølge den uruguayanske avisen El Observador.

Også den uruguayanske journalisten Martin Charquero kaster bensin på spekulasjonsbålet med sine siste uttalelser på Twitter.

«Luis Suarez bekrefter overfor meg at han ikke vil forlate Liverpool. Støtten fra fansen skal ha påvirket hans avgjørelse» - skriver Charquero.

SPORTSBLOGGEN:  Klarer ikke å sutre seg bort

Journalisten legger også til at Suarez ser på det som sannsynlig å signere en forlengelse av kontrakten som binder ham til Liverpool.

Uruguayaneren har tidligere krevd å få forlate Liverpool og han har truet med å gå til rettslige skritt hvis ikke klubben slipper ham.

Liverpool-ledelsen har så langt nektet å selge spissen og manager Brendan Rodgers krevde lørdag at 26-åringen må si unnskyld til både klubb og spillere etter intervjuet han gjorde med avisen The Telegraph.

- Jeg blir anklaget for ikke å vise lojalitet til klubben, men i fjor hadde jeg muligheten til å dra til en stor europeisk klubb og valgte da å bli på den betingelsen at hvis vi ikke kvalifiserte oss til Champions League så skulle jeg få lov til å gå, sa Suárez.

Den anerkjente CNN-programlederen og Arsenal-supporteren Piers Morgan reagerte tidlig på nyhetene fra Charquero. Arsenal er som kjent blant klubbene som ønsker å signere stjernespissen.

«Jeg er så forbannet på de siste Suarez-nyhetene at jeg har bitt av meg armen. Altså vinn-vinn for Liverpool-fans, gratulerer #afc» - skriver Morgan på Twitter.

PS! Ifølge The Telegraph skal Liverpool-manager Brendan Rodgers ha planlagt å legge inn et bud på 30 millioner pund for Anzhi Makhachkalas midtbanespiller Willian.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball