Hovedinnhold

Hevder Giggs var utro med svigerinnen i åtte år

I TRØBBEL: Ryan Giggs, her avbildet i forbindelse med Champions League-finalen, skal ha vært utro med sin brors kone. Foto: Foto: PA Photos/Faksimile The Sun
I TRØBBEL: Ryan Giggs, her avbildet i forbindelse med Champions League-finalen, skal ha vært utro med sin brors kone. Foto: Foto: PA Photos/Faksimile The Sun
(VG Nett) Ryan Giggs' (37) påståtte affære med supermodellen Imogen Thomas (28) overskygges nå av skriveriene i England om at han skal ha hatt et åtte år langt forhold til sin brors kone.

Denne saken handler om:

Utenomekteskapelige damehistorier har preget sesonginnspurten for Manchester United-stjernen. Bare to uker etter at utroskapshistorien med Imogen Thomas sprakk for den gifte tobarnsfaren Giggs, melder britiske tabloider om mer trøbbel.

News of the World skrev søndag at Giggs skal ha hatt et åtte år langt forhold til sin egen svigerinne. Mandag melder The Sun at broren skal ha gått fra kona etter avsløringene. Flere av de store tabloidene har i dag gått videre med historien.

Les også: Ryan Giggs navngitt i parlamentet som den utro fotballspilleren 

Forholdet skal ha startet allerede i 2003. På dette tidspunktet var ikke Ryan Giggs gift, men kjæresten Stacey (som han nå er gift med) var gravid med parets første barn. Avisen påstår også at Ryan Giggs skulle være forlover for broren da han giftet seg med den påståtte elskerinnen, men ble vraket som forlover kort tid før seremonien.

Skal ha hatt mistanke

Rhodri Giggs, Ryans yngre bror som har spilt ligafotball for mindre glamorøse Torquay United, skal være knust og føler seg sviktet av både kona Natasha (28) og sin egen bror.

- Jeg var sammen med henne lørdag, men jeg er ikke sammen med henne nå, sier han om kona ifølge The Sun.

VGTV: Se VGs England-korrespondent fortelle om Giggs-saken! 

SAMMEN PÅ FEST: Giggs sammen med kona Stacey. Foto: PA Photos
SAMMEN PÅ FEST: Giggs sammen med kona Stacey. Foto: PA Photos

Avisen skriver videre at Rhodri skal ha hatt mistanke om forholdet. Storebror Giggs, som forrige helg spilte Champions League-finalen for Manchester United, skal for tiden befinne seg i Spania der han forsøker å redde ekteskapet med Stacey Cooke (32).

- Jeg visste det var galt. Det er det største sviket man kan gjøre. Jeg forsøkte å stoppe flere ganger, men jeg ble avhengig. Jeg gjorde alt han (Ryan Giggs) sa. Hvis han ønsket at jeg skulle slippe alt jeg hadde i hendene for å møte ham, gjorde jeg det. Men han sa aldri at han elsket meg. Det var bare sex, skal Natasha ha sagt ifølge The Sun.

- Fortvilet

Hun hevder også at hun hadde sex med Giggs dagen etter at Manchester Uniteds walisiske midtbanespiller ble far.

Les også: Spår hyggelig velkomst for Giggs på Wembley 

Det var også The Sun som ønsket å skrive en artikkel om det påståtte sidespranget med Imogen Thomas da Giggs' advokater skaffet en rettskjennelse som hindret engelske medier i å trykke opplysningene.

Midtbanespilleren ble raskt navngitt på Twitter, og et medlem av parlamentet valgte å avsløre navnet til Manchester United-spilleren under en debatt i Underhuset. Det har ført til mildt sagt noen hektiske uker for United-veteranen.

- Imogen er fortvilet og sjokkert. Dette visste hun ingenting om, sier talsmann Max Clifford da The Sun konfronterer ham med den siste Giggs-affæren.

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball