Hovedinnhold

Hevder Del Piero vraket Liverpool

Italieneren flytter heller til solfylte Australia

KLAR FOR SYDNEY: Alessandro del Piero tar fatt på en livet uten Juventus som arbeidsgiver. Her er han i aksjon mot Inter i oktober 2011. Foto: AFP
KLAR FOR SYDNEY: Alessandro del Piero tar fatt på en livet uten Juventus som arbeidsgiver. Her er han i aksjon mot Inter i oktober 2011. Foto: AFP
(VG Nett) Alessandro del Piero (37) skal ha sagt nei til Liverpool - og ja til spill i langt mer anonyme Sydney FC.

Denne saken handler om:


Den tidligere Juventus-spilleren får angivelig en årslønn på 11 millioner kroner i den australske klubben. Dermed blir han ligaens best betalte spiller.

Det melder både nyhetsbyrået ANSA og den italienske fjernsynskanalen Sky onsdag ettermiddag.

Del Piero scoret 208 mål på 513 kamper i løpet av en fantastisk karriere i Juventus. Etter fjorårssesongen fikk han imidlertid ikke fornyet kontrakten med torinoklubben.

37-åringen skal ifølge italienske medier ha takket nei til tilbud fra både Liverpool og Southampton.

Avtalen med Sydney FC strekker seg angivelig over en toårsperiode.

Liverpool-manager Brendan Rodgers innrømmet nylig at han var sikker på å hente en erstatter for Andy Carroll, som er på utlån i West Ham denne høsten. Rodgers lyktes ikke med å hente en ny spiss før overgangsvinduet lukket.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo hevder klubben de ikke har gitt Del Piero et kontraktstilbud.

Premier League-klubben var likevel koblet til både Del Piero og Michael Owen, siden begge var klubbløse og derfor tilgjengelige.

Michael Owen valgte på sin side å skrive under for Stoke i går, tirsdag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball