Hovedinnhold

Her redder Hangeland poeng på overtid

HØYEST AV ALLE: Brede Hangeland skaller frisparket fra Danny Murphy i nettet på Craven Cottage. Foto: AFP
HØYEST AV ALLE: Brede Hangeland skaller frisparket fra Danny Murphy i nettet på Craven Cottage. Foto: AFP
(VG Nett) (Fulham-Aston Villa 1-1) På overtid av overtiden steg Brede Hangeland (29) til værs og skallet inn utligningen som sikret Fulham ett poeng mot Aston Villa.

Denne saken handler om:

VG Live: Referat fra dagens kamper!

Danny Murphy løftet et frispark på venstrekanten inn i feltet, og der var Hangeland på plass med pannebrasken - fire minutter og seks sekunder på overtid. Headingen snek seg forbi Villa-keeper Brad Friedel og boret seg inn i nettmaskene til stor jubel for hjemmefansen på Craven Cottage.

Les også: Park sørget for United-seier på overtid

Dommeren hadde lagt til fire minutter, men lot altså Hangeland få noen sekunder ekstra. Han blåste av kampen litt over fem minutter på overtid.

1-1-målet er Hangelands andre scoring for Fulham denne sesongen. Han sørget også for utligning helt på tampen mot Manchester United i 2-2-kampen i august.

VG Debatt om Hangeland:
"Fantastisk arbeidsmoral, hodesterk, god taktisk, vurderer og leser spillet godt, enorm fysikk, god spenst og i det hele tatt en smart spiller som alltid spiller med hjertet utenpå drakta og som ikke er redd for å blø for den."
Diskuter her!

Artikkelen fortsetter under bildet.

HELTEN: Brede Hangeland scoret målet som sikret Fulham ett poeng mot Aston Villa. Foto: AP
HELTEN: Brede Hangeland scoret målet som sikret Fulham ett poeng mot Aston Villa. Foto: AP

Herlig scoring

Aston Villa har slitt voldsomt med å score, og hadde ikke funnet veien til nettmaskene i ligaen på over seks timer da Marc Albrighton mottok en nydelig langpasning fra Barry Bannan etter 41 minutter av kampen.

Albrighton fikk på herlig vis kontroll på ballen før han posisjonerte seg fint inne i feltet og skjøt i mål via stolpen.

Fulham var nærmest utligning da innbytter Andy Johnson kom alene med Brad Friedel etter 81 minutter - uten å få med seg ballen da han forsøkte å runde Villa-keeperen.

Men på overtid sørget Norges landslagskaptein altså for at ett poeng ble igjen i London.

John Carew er som kjent skadet og spilte ikke for Villa. Spissen går for øvrig knallhardt ut mot Villa-manageren i dagens VG.

Les også: Carew: - Respektløst!

I midtuken skal Fulham spille London-derby borte mot Chelsea, mens Aston Villa tar imot Blackpool.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball