Hovedinnhold

Hazard og Marin scoret i Chelsea-debuten

** Gylfi Sigurdsson scoret i Tottenham-debuten
** Manchester United vant i Sør-Afrika

SCORET: Eden Hazard spilte fra start da Chelsea møtte Seattle Sounders natt til torsdag norsk tid. Foto: Ap/ Ted S. Warren
SCORET: Eden Hazard spilte fra start da Chelsea møtte Seattle Sounders natt til torsdag norsk tid. Foto: Ap/ Ted S. Warren
(VG Nett)Eden Hazard og Marko Marin scoret begge i debutkampen for Chelsea. Også Romelu Lukaku scoret sine første mål for klubben.

Denne saken handler om:

Da Chelsea startet sesongoppkjøringen med en kamp mot det amerikanske laget Seattle Sounders i natt, var det mange debutanter som ville vise seg frem.

Eden Hazard, som tidligere i sommer offentliggjorde sin overgang til Chelsea på Twitter, og Marko Marin scoret begge i debutkampen.

Romelu Lukaku, som kom til Chelsea i fjor sommer, scoret sine to første mål for klubben. Kampen endte 4-2 i Chelseas favør.

Målrik førsteomgang

Bare tre minutter inn i kampen satte Romelu Lukaku seg på scoringslisten, før Hazard like etter gjorde det samme.

Seattle Sounders hevet seg etter den dårlige starten og Fredy Montero scoret to mål for laget innen det var gått en halvtime.

Heldigvis for Chelsea var det flere debutanter som ville vise seg frem. Etter 40 minutter satte Marko Marin ballen i mål for klubben for første gang, før Lukaku scoret enda en gang like før pause.

I annen omgang var det en annen Chelsea-debutant, Kevin de Bruyne, som var nærmest en målsjanse, men belgieren satte ballen utenfor.

DEBUTANT: Også Kevin de Bruyne fikk første kamp i Chelsea-trøya i natt. Han hadde den største målsjansen i annen omgang, men greide ikke å sette ballen i mål. Foto: Ap/ OTTO GREULE JR
DEBUTANT: Også Kevin de Bruyne fikk første kamp i Chelsea-trøya i natt. Han hadde den største målsjansen i annen omgang, men greide ikke å sette ballen i mål. Foto: Ap/ OTTO GREULE JR


Etter kampen var Chelsea-trener Roberto di Matteo imponert over ungguttene. I tillegg til målscorerne var det flere av klubbens unge talent, som Lucas Piazon, Gael Kakuta, Josh McEachran og Sam Hutchinson, som fikk spilletid.

- Dette er bra for dem i deres første kamp for deres nye klubb. Vi fikk det vi ville ut av kampen, så dette har vært en bra kveld, sa Di Matteo til klubbens hjemmesider etter kampen.

Lukaku kanskje på lån

- Vi var på jakt etter en god treningsøkt. Vi hadde god ballbesittelse og kombinasjonsspill, fikk integrert nye spillere og sett de unge talentene i klubben som forhåpentligvis er fremtiden, sa di Matteo, og skrøt av det Hazard viste på banen.

- Hazard er en allsidig spiller, han kan spille i rollen han hadde i kveld, men også lengre ute på kanten. Forrige sesong hadde vi ikke så mange alternativer til rollen han spilte i kveld annet enn Juan (Mata), så det er fint for klubben og laget at vi nå har flere å velge i.

Di Matteo var også fornøyd med Lukaku, som har fått lite spilletid i sin første sesong for Chelsea. Det har ryktes at belgieren skal ut på lån denne sesongen til en klubb hvor han kan få mer tid på banen enn på benken, men Di Matteo understreket at ingenting er bestemt.

- Det er interessant å se ham spille med laget. Vi hadde en prat på begynnelsen av sesongoppkjøringen og jeg håper at han spiller bra, så får vi se hva som skjer. Han er en fare for det andre laget og scorer mål, det er det en spiss skal gjøre på laget, sa Di Matteo.

Neste kamp Chelsea skal spille i sesongoppkjøringen er mot Paris Saint-Germain som trenes av den tidligere Chelsea-treneren Carlo Ancelotti.

Sigurdsson scoret i debuten

Det er flere Premier League-lag som har startet oppkjøringen til ny sesong det siste døgnet. Den nysignerte spilleren Gylfi Sigurdsson scoret sitt første mål for Tottenham Hotspur da laget møtte Stevenage onsdag kveld. Yago Falque sørget for at det ble en 2-0-seier for London-laget.

Deres nye trener André Villas-Boas, var imponert over hva

Tottenham-trener André Villas-Boas. Foto: PA Photos/ Adam Davy
Tottenham-trener André Villas-Boas. Foto: PA Photos/ Adam Davy

spillerne fikk til i kampen.

- Vi reiser alle hjem tilfreds og i morgen skal vi fortsette å trene, sa Villas-Boas til klubbens hjemmesider.

Han var full av lovord om Sigurdssons debut etter kampen.

- Han har fantastiske målscoringsevner som han viste forrige sesong i Swansea. Det var et fint og viktig mål for han.

Også Manchester United spilte treningskamp onsdag kveld. De er for tiden på sesongoppkjøring i Sør-Afrika og møtte i går Amazulu FC i Durban.

Federico Macheda ble kampens eneste målscorer da han etter 20 minutter satte ballen i mål for bortelaget.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball